facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fellini Rotterdam

Fellini Rotterdam

Info

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen.

Geschiedenis

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

Naamgever is Federico Fellini, één van de markantste regisseurs van de 20e eeuw. Omdat de zaak veel kenmerken van een goede film in zich draagt. Met dat verschil dat je als gast nu zelf het scenario schrijft. Maar de basiselementen liggen voor je klaar. Zoals de entourage, die uitnodigt om al je zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning, die naarmate de dag vordert wordt opgebouwd.

In Fellini ben je verzekerd van verrassende situaties en gebeurtenissen. Met boeiende personages die met regelmaat bijzondere dingen meemaken. We heten je van harte welkom!

Adres: Grote Markt 272, 3011 PA Rotterdam
Telefoonnummer: +31(0)10 - 236 39 31
Stad: Rotterdam
Route: Grote Markt 272
Postcode: 3011 PA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:30
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:30
Donderdag: 10:00 - 23:30
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: fellini rotterdam high wine, fellini rotterdam vacatures, fellini rotterdam groupon, fellini high wine, fellini rotterdam parkeren, fellini menukaart, fellini restaurant, fellini leeuwarden
Recensies
Hier nu 2 keer geweest. Eén keer met een wijn spijswandeling toen erg goede wijnspijscombi en gisteren via SocialDeal. Beperkte keuze Vind ik niet meer dan logisch met socialdeal. Lekker gegeten, leuke bediening, goed sfeertje. Wij komen vast nog wel terug!
Gisteren een plank italiaans proeferij besteld voor 2 personen. Nou ik wist niet wat ik zag!!! Voor 23 euro krijg je wat plakjes ham die overigens bedorven smaakte, dus niet opgegeten, met 2 plakjes chorizo wat spaans is en wat kaas en taaie inktvis ringen die zo taai waren. Oh ja en dan nog wat broodjes die ook zo droog waren, leek wel oud. Niet te geloven wat een afgang voor die prijs. Bediening was vriendelijk maar na het aangeven van de ham die we niet vertrouwde zei hij dat dat zo hoorde omdat deze met azijn was bewerkt. Nou ik weet heus wel de smaak van zuur of ham over de datum.
Ontvangst door een jonge man was zeer bot en onvriendelijk. Eten was lekker en goed geserveerd. Precies zoals beschreven op sociaal deal. Helaas ook fruitvliegjes binnen waarvan er één in de wijn terecht kwam.
Wijn en spijs gedaan. Wijn en hapje was prima. De mooie borden waren op. Kan natuurlijk gebeuren. Maar kapot bord is helemaal geen presentatie. Bediening op geattendeerd. Dat hoorde natuurlijk niet zei ze .........
Heerlijk gegeten hier vanavond, vriendelijke bediening. Aanrader!!
Heerlijke High Wine gehad met 3 snack rondes.
denk dat de foto al genoeg zegt. zelfs niet eens moeite doen voor de zelfde soort borden. echt dramatisch hier zo. voor iedereen die smaak pupillen heeft grote afrader.
Gezellig restaurant in de markthal. Lekker broodje gegeten. Vriendelijke bediening.
Heerlijke lunchplank voor 2 personen.
Gatverdamme!! Slechtste eettent. Wij waren met twee personen en hadden gereserveerd. Mevrouw kijkt ons aan komt niet eens naar ons toe. Na lang wachten kwam ze en keek ons aan wat we kwamen doen. We gaven aan dat we gereserveerd hadden maar mevrouw gaf aan dat ze vol waren tafels waren leeg. Daarna gezegd dat we gereserveerd hadden toen een tafel gekregen. Vieze tafel. Eten was niet gaar en niet te vreten. Soep was tomatenpuree met olijfolie en water. Calamari besteld na 30 minuten pas komen vertellen dat het op is. Weer wachten. Hele tijd aan onze tafel komen met andere niet bestelde dingen. En heel lang wachten tot iemand tafel opruimt nooooiiit meer Bye felicia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid