facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feline Styling

Feline Styling

Info

CONTENTSTYLING │ EVENTSTYLING │ BRUILOFTSTYLING www.felinestyling.nl

Geschiedenis

Op onze website, www.felineweddings.nl, laten we je zien wat we precies voor je kunnen betekenen.

Styling:
Je kent ze wel, de prachtige plaatjes in de tijdschriften waarbij je denkt: Zo wil ik het hebben! Precies die gedachten willen wij voor je waarmaken.
Ons team zit dagelijks met de neuzen in de tijdschriften, loopt beurzen af en volgt de trends in de groothandels. Daarnaast spreken wij heel veel bruidsparen met leuke ideeën, waardoor we elkaar inspireren. Dat droomplaatje, kunnen jullie straks beleven!
Misschien wil je het huis gezellig aankleden voor het ontvangen van de gasten, wil je het thema bij de feestlocatie doortrekken of trouw je op een locatie zonder faciliteiten, wij draaien er onze handjes niet voor om en denken graag met je mee. Vaak kunnen we gebruik maken van onze eigen producten en als wij iets niet in voorraad hebben gaan we voor je op zoek! In ons netwerk hebben we vernieuwende en kwalitatief goede leveranciers, waar we altijd een beroep op kunnen doen. Hoe dan ook, jouw gewenste sfeer en thema voeren we tot in de puntjes door!
We zijn creatief én prijsbewust, we vinden het een uitdaging om met ieder budget een sprookje te creëren. Iedere bruid verdient namelijk een droom van een bruiloft!

Verhuur:
Feestjes zijn heerlijk; het geeft voorpret en maakt je vrolijk. Soms kun je met een extra toevoeging jouw feest echt onvergetelijk maken. Bijvoorbeeld bij een high tea op ieder tafeltje dezelfde vrolijke etagères, op je bruiloft prachtige Franse vazen langs de rode loper of op je verjaardag een boom vol sprankelende lichtjes.
Natuurlijk kun je niet steeds bij ieder feestje grote aantallen kopen. Dat zal qua kosten niet leuk meer zijn en vroeg of laat krijg je te maken met ruimtegebrek. Gelukkig hebben wij een grote schuur en zijn we altijd op zoek naar die eyecatchers en gewone praktische zaken om jouw feest onvergetelijk te maken. Al deze geweldige spullen, kun je gewoon bij ons huren. Tegen eerlijke voorwaarden en een heel betaalbare prijs! Kijk snel in het lookbook voor onze artikelen en prijzen.

Weddingplanning:
In een eerste gesprek met een bruidspaar hoor ik vaak; ‘Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht, dat moeten we inderdaad ook regelen.’ Bijvoorbeeld kort van te voren de route controleren op wegwerkzaamheden, een oppas voor de hond regelen, een momentje samen met de ouders voordat de andere gasten arriveren, een nepboeketje om naar je ongetrouwde vriendinnen te gooien en ervoor zorgen dat de fotograaf de volgende dag al een paar foto’s levert, om nog heerlijk na te genieten.
Daar moeten jullie je ook helemaal niet druk over maken. Dat doen wij wel voor je. Jullie hebben één taak en dat is genieten, van deze bijzondere tijd en van elkaar.
Wij willen over alle andere dingen nadenken, dingen waar niet zo snel bij stil gestaan wordt maar die wel het verschil maken. Hierdoor wordt de kans op onverwachte verrassingen en ongemakkelijke momenten de kop ingedrukt. Door hier samen van te voren over na te denken, krijg je die heerlijke, goed verzorgde dag waarna je gasten zeggen: ‘’ het was ontspannen en genieten.” De ontspannen sfeer krijg je juist door een goede voorbereiding, de gasten merken niets van het eventuele plan B, maar jij kunt met een gerust hart de leukste dag ooit gaan beleven!



"Verhuur van decoratie en serviezen voor bruiloften en feesten."

"Verhuur van decoratie en serviezen voor bruiloften en feesten."
Adres: Dorpsstraat 39, 4145 KB Schoonrewoerd
Stad: Schoonrewoerd
Route: Dorpsstraat 39
Postcode: 4145 KB



op zoek naar gerelateerd: Bruiloft decoratie huren Limburg, Bruiloft decoratie huren Rotterdam, Bruiloft stylist kosten, Bruiloft styling pakketten, Event styling verhuur, Styling wedding, Feline slinger, Bruidsdecoratie huren
Recensies
Bij mijn aankomst was Eline gelijk erg aardig. Ze toonde interesse in waarom ik het servies ging gebruiken en reageerde super enthousiast. Ze liet me het servies zijn en we zijn samen door de aantallen heen gelopen. Het servies zelf was van erg mooie kwaliteit en heeft er zeker voor gezorgd dat mijn 21 diner compleet was.
Ik heb eerst de workshop bruiloft styling bij Eline gevolgd en vervolgens alle spullen bij haar gehuurd. Ze is een heel fijn persoon, denkt goed mee, is flexibel en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Haar spullen zijn van hele mooie kwaliteit!! Alle gasten waren enthousiast over de styling op onze bruiloft, en wij zelf vonden het ook prachtig. Dank aan Eline!!
Prachtige spullen om te huren. Door de mooie onderborden, bestek, glazen en vazen heb ik een top brunch georganiseerd. Heel erg bedankt!
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Eline. De gehuurde spullen zagen er netjes uit, er zijn goede afspraken te maken met Eline en ze denkt actief mee in oplossingen als zich lastminute uitdagingen voordoen.
Hele mooie servetten en tafelrokken gehuurd! Het heeft onze dag nog net iets mooier gemaakt. Heel enthousiast en gastvrij ontvangen.
Mooie spullen van een fijne verhuurster! Eline denkt met me mee en helpt waar nodig is. Erg blij met de spullen en service.
Huurspullen waren precies zoals op de foto van de website. Bestelling is goed verlopen en de afspraken zijn netjes nagekomen. We hebben ook stof gekocht bij Feline styling. We kregen diverse staaltjes toegestuurd en hebben daaruit gekozen. We kunnen de service van Felinestyling echt aanraden voor toekomstige bruidsparen!
Het contact met Eline verliep vanaf het eerste moment heel prettig! Eline begreep goed onze wensen en gaf creatieve suggesties! Dit heeft geresulteerd in een prachtig aangeklede locatie, zoveel mooier dan wij ooit hadden kunnen bedenken! Naast stylist heb je met Eline ook een weddingplanner, door haar ervaring denkt zij in de voorbereiding en op de grote dag ook aan allerlei details! Een echte aanrader!
Fijn contact met Eline en ze was heel flexibel met het ophalen en retourneren van de spullen. De decoratie was echt de finishing touch van onze bruiloft!
Ik heb de hexagon backdrop gebruikt en ben er zeer tevreden over. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en stevig genoeg om er een bloemstuk aan te hangen. Ben erg blij dat ik m bij Feline Styling heb gehuurd. Eline is erg vriendelijk en de communicatie is fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid