facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feettastic

Feettastic

Info

Feettastic is uw pedicure in Limmen en omstreken voor ontspanning, verzorging of het aanpakken van probleemlocaties. Feettastic is aangesloten bij ProVoet.

Geschiedenis

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd pedicure voetverzorgster, opgeleid bij La Lique opleidingen te Heerhugowaard en nu ook uw pedicure!

Bij een pedicure kun je terecht voor ontspanning, verzorging van de nagels en voeten of het aanpakken van probleemlocaties zoals, eelt, likdoorns, mycose/kalknagels, mycose huidproblemen en problemen bij het staan en gaan. Ook voor een ontspannen voetreflex massage bent u bij Feettastic op de juiste plaats.

Als klant kun je adviezen en producten mee naar huis krijgen om de verzorging bij te houden. Feettastic is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening, waar een diploma de toelatingseis is, zodat je weet dat het een gedegen pedicure is.



"Voor pedicure behandelingen en Chinflex/voetreflexmassages"
Adres: Kerkweg 28, 1906 AW Limmen
Telefoonnummer: 06 12506064
Stad: Limmen
Route: Kerkweg 28
Postcode: 1906 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 13:00 - 21:30
Woensdag: 13:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon en Pedicure Marjon Kapsalon en Pedicure Marjon 226 meter Pedicure behandeling € 27,50 Spa pedicure € 20,-
Sanne's Salon Limmen Sanne's Salon Limmen 580 meter 10 maart 2022 Vandaag voor het eerst een pedicure behandeling ondergaan bij sanne's ...
Monika Beauty Lashes & BrowTastic Monika Beauty Lashes & BrowTastic 772 meter Monika Beauty is specialist in wimper extensions one by one techniek.
Recensies
Altijd een fijne ervaring van de overheerlijke behandelingen van Marjoka. En iedere behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. Zeker een aanrader voor iedereen!
Professionele pedicure en enorm fijne voetreflex massage gehad, zeer aan te raden!
Heerlijk genoten van mijn mama to be behandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid