facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feet in Motion

Info

Feet in Motion - Sportpodotherapie

Geschiedenis

Feet in Motion is hét adres voor advies over ‘voeten in beweging’. Want je kunt het zo gek niet bedenken; hardlopen, hockey, voetbal, ballet en wielrennen, bij vrijwel iedere sport gebruik je je voeten.

Je voeten zijn ook de basis voor de beweging van de knie, heup en bekkenregio. Als je voeten niet optimaal (kunnen) functioneren, dan kan alles daarboven (dus je knie, heup en/of rug) ook verkeerd belast worden. Hierdoor kunnen de spieren en gewrichten in je lichaam niet goed samenwerken. Dan is optimaal presteren ook niet mogelijk.

Een verkeerde voetfunctie kan op andere plaatsen in je lichaam tot een blessure leiden, bijvoorbeeld aan je knie. Met andere woorden: daar waar de pijn zit, hoeft niet altijd de oorzaak te zitten! Voor een goed herstel is het belangrijk de oorzaak aan te pakken, niet alleen de symptomen.

Feet in Motion gaat op zoek naar de achterliggende, diepere oorzaak om te komen tot een optimale aanpak voor je probleem.

Adres: Europaweg 50, 3451HG Vleuten
Telefoonnummer: +31307603311
Stad: Vleuten
Route: Europaweg 50
Postcode: 3451HG



op zoek naar gerelateerd: Free your feet academy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MKA Klinieken Nederland MKA Klinieken Nederland 2 km Wekenlang met pijn rond gelopen in mijn mond, door het tekort in ziekenhuizen. MKA ha...
Avicenna Besnijdeniskliniek Avicenna Besnijdeniskliniek 2 km Verrichtingen van besnijdenissen bij jongens en mannen. Uitgevoerd door chirurg urol...
Recensies
Goed advies gekregen na een uitgebreid onderzoek. Met de nieuwe hardloopschoenen welke geadviseerd werden loop ik nu zonder klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid