facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestwinkel Het Snabbeltje

Feestwinkel Het Snabbeltje

Info

Feestwinkel 't Snabbeltje

Geschiedenis

Al jaren een begrip in Eindhoven en omgeving!
De winkel voor al uw feestartikelen, carnavalskleding, schmink, fopartikelen, heliumballonnen en grappige cadeautjes.
Gevestigd aan de rand van het centrum, om de hoek van de "Kleine Berg".



"Dé feestwinkel van Eindhoven ! Voor al uw versieringen,carnavalskleding, schmink, cadeautjes, fopartikelen, catF1.vuurwerk & heliumballonnen "
Adres: Grote Berg 123, 5611 KJ Eindhoven
Telefoonnummer: 0402441450
ln.ejtlebbansteh@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Grote Berg 123
Postcode: 5611 KJ



op zoek naar gerelateerd: feestartikelen eindhoven barrierweg, carnavalswinkel winkelcentrum woensel, carnavalswinkel veldhoven, feestartikelen winkel valkenswaard, carnavalskleding eindhoven strijp, carnavalswinkel helmond, carnavalswinkel eindhoven kastelenplein, feestartikelen den haag spui
Recensies
Ze hadden Ramadan versiering en daar was ik erg blij mee! Wel aan de prijzige kant, maar persoonlijk had ik dat er wel voor over gezien ik geen tijd meer had om online te bestellen. Toch 1 ster minder vanwege de prijzen. Verder is het een leuk winkeltje.
Van oudsher dé plek om naar toe te gaan voor grappen, grollen en dat soort fratsen. Helaas door de jaren heen zijn de grappen nogal wat veranderd en heeft 't Snabbeltje zich vooral moeten richten op een ander soort markt...maar toch blijft 't Snabbeltje dezelfde vibe hebben.
Leuke winkel. Sfeervolle muziek tijdens de carnaval en goed om te zien dat het personeel ook echt plezier heeft in zijn werk ondanks alle drukte tijdens deze dagen
Zojuist goed geholpen voor een carnavalskostuum. Een heel vriendelijke verkoopster, totaal niet opdringerig! De eigenaresse was ook super vriendelijk!
Ondanks de drukte net voor carnaval was het personeel super behulpzaam, vriendelijk en vrolijk.
Een fantastische winkel, met ontzettend veel keuze in kostuums, maar ook in versieringen en ballonnen. Je krijgt er goed advies over het gebruik van schmink. En het personeel is zeer klantvriendelijk en heeft altijd een glimlach op hun gezicht.
Had 31 juli ballonnen gekocht.. cijfer was al naar een uur al plat ... was heel sneu voor de jarige.. geen foto's kunnen maken ..
Geweldige winkel, super aardige mensen die er werken en ze zijn heel erg behulpzaam. Lekker ouderwets winkelen, heerlijke ervaring. Net voor mijn dochtertje een mooie lichtblauwe princessenjurk gekocht. Ze is er heel blij mee.
Het feest begint al in de winkel Het enige minpunt is dat ik geen koffie kreeg in de winkel
Echt supergave winkel. Echt heel veel keuze in carnavalskleding en alles wat daarbij hoort, heliumballonnen, en feestartikelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid