facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestverhuur Drechtsteden

Feestverhuur Drechtsteden

Info

Verhuur van feestartikelen



"Verhuur van feestartikelen & verkoop van versiering, o.a.: partytenten, statafels, stoelen, buffettafels, biertafelsets, terrasverwarmers, spellen en nog veel meer.LET OP: Alleen geopend op afspraak! Telefonisch en via WhatsApp bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur."
Adres: Venusstraat 13, 3331 SZ Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 06-41642259
Stad: Zwijndrecht
Route: Venusstraat 13
Postcode: 3331 SZ



op zoek naar gerelateerd: Partytentverhuur Drechtsteden, Partytent huren Papendrecht, Servies huren Dordrecht, Partyverhuur Zwijndrecht, Bar huren Dordrecht, Party verhuur Rotterdam, Tafels en stoelen huren Zwijndrecht, Statafels huren Dordrecht
Recensies
Heeft veel in het assortiment. Uitzoeken en betalen is erg gemakkelijk. Spullen worden in nette staat geleverd. Enige wat het iets lastiger maakt is dat je niet zelf tijdstip kan uitkiezen. Dit kan waarschijnlijk in overleg wel verplaatst worden Maar voor de rest een top service!
Tent e.d. gehuurd tbv een tuinfeest in de winter. Het bedrijf had pas nieuwe tenten aangeschaft. Super makkelijk op te zetten en goed waterdicht. Verder is er duidelijk gecommuniceerd en was de service goed. Bedankt en tot ziens!
2 Tafels en wat stoelen gehuurd voor kerst. De spullen waren prima en de communicatie snel en correct. Zeker een aanrader!
Heel tevreden over Feestverhuur Drechtsteden, goede duidelijke communicatie, huurproducten zien er goed en netjes uit! Voor herhaling vatbaar!
Dennie was super behulpzaam en flexibel! Eerlijke prijzen en doet bovendien zijn best om zowel met je mee te werken als moeite te doen om zich aan te passen op je wensen en levertijden. Ik raad het ten zeerste aan om hier te huren!
Harstikke tevreden over het huren van de popcorn machine van begin tot einde hele vriendelijke service en snelle, goede contact. Goede prijs ! Zeker aan te bevelen
Heel erg tevreden over de flexibiliteit van Feestverhuur Drechtsteden, de communicatie en de levering! Het springkussen zelf paste helemaal in het thema van het feestje en de kinderen vonden het geweldig.
Duidelijke site om eea te bestellen Daarna netjes op de hoogte gehouden wanneer ze langskwamen om te leveren Netjes op tijd geleverd alles schoon en heel Daarna ook weer netjes gecommuniceerd wanneer ze het weer kwamen ophalen Zeker voor herhaling vatbaar
Super! Denken mee, doen moeite, regelen alles, ook wanneer iets op korte termijn niet meer beschikbaar is zorgen ze voor een oplossing. Goede communicatie. Ik kan Feestverhuur Drechtsteden absoluut aanbevelen!
Direct telefonisch contact en ontzettend vriendelijk behandeld. Maakt duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Mooie schone spullen. Hét verhuuradres voor mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid