facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feesttempel Ambiani Bladel

Feesttempel Ambiani Bladel

Info

Feesttempel Ambiani

Geschiedenis

Wij willen dat iedereen altijd een gezellige, leuke en onvergetelijke avond heeft. Laten wij, Feesttempel Ambiani, nou toevallig over het gezelligste café en de mooiste feestzaal van de Kempen beschikken!

In ons uitermate gezellige café is het heel de week feest, voor iedereen! Met als hoogtepunt de donderdag avond en de Friday Night Weekend Kick-Off! Elke vrijdag is het groot feest met de allerbeste DJ's! Let zeker ook op de speciale acties die we voor jullie doen!

Daarnaast beschikken we over een uiterst moderne en sfeervolle feestzaal. Deze feestzaal is geschikt voor bruiloften en personeelsfeesten, en van verjaardagen tot helemaal te gekke Apres Ski Flugel avonden! Voor iedereen wat wils dus!

Wij zijn heel de week geopend, behalve op dinsdag, dan zijn we gesloten. De deuren openen elke avond om 19.00, behalve op zondag, dan zijn we om 12.00 open zodat iedereen kan genieten van alle live eredivisie wedstrijden op een groot scherm! We zijn heel de week tot 01.00 geopend, behalve op de Friday Night Weekend Kick-Off en op zaterdagavond, waar we ook diverse activiteiten organiseren, dan zijn we tot 02.00 geopend!

Adres: Europalaan 67, 5531 BE Bladel
Telefoonnummer: 0497387509
Stad: Bladel
Route: Europalaan 67
Postcode: 5531 BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bar 't Hangijzer Bar 't Hangijzer 603 meter Schôn kroegske mee un charmant gastvrouwke
Golfbaan De Achterste Hoef Golfbaan De Achterste Hoef 3 km Tof om hier te golfen en je kort spel te oefenen, moeilijke greens.
Recensies
Elk jaar de nieuwjaarsborrel lekker eten en gezellige sfeer
Kerstborrel LouwersHanique gehad
Het was er ontzettend koud
Hele fijne bar met een hele fijne eigenaar, hele fijne muziek en heel fijn personeel...Ideaal concept voor een hele fijne avond!!
Mooie feestzaal, met goede akkoustiek.
Heel gezellig en zeer leuke sfeer
Gezellige sfeer, goed personeel. Zo nu en dan een snackje bij het pilsje
Altijd feest!
Knettergek gezellig
Parkeren blijft een uitdaging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid