facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestpoppenpaleis.nl - ALeonis Verhuur

Feestpoppenpaleis.nl - ALeonis Verhuur

Info

Feestpoppenpaleis.nl biedt een uitgebreid assortiment voor de aankomende Abraham of Sarah, waar natuurlijk ook aan de Jarige Job en Jarige Jet is gedacht!

Geschiedenis

Een feestje aan het plannen en (extra) tafels en stoelen, verwarming nodig?

Is het huis te klein en heeft u behoefte aan extra feestruimte om uw tuinfeestje, verjaardag, jubileum of een gezellige barbecue te organiseren?

ALeonis Verhuur verhuurt naast professionele Easyup feesttenten van diverse afmetingen ook statafels, buffettafels, stoelen, verlichting, maar ook beachflags en opblaasfiguren zoals Abraham, Sarah, Ooievaar, Baby e.a. Daarnaast kun je ook geboorteborden en springkussens bij ons vinden.

Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.



"Heb je binnenkort een verjaardag, een feestje, een jubileum of een andere bijzondere reden om hem of haar eens extra in het zonnetje zetten? Feestpoppenpaleis helpt je daarbij! Bij Feestpoppenpaleis kun je een uitgebreid assortiment aan vrolijke feestpoppen, opblaasfiguren en feestvlaggen huren. Voor elke verjaardag hebben we een passende feestpop.Ook verhuren wij alles voor je feestje. Statafels, buffettafels, terrastafels, stoelen, verlichting, verwarming, koeling etc. Ons hele assortiment vindt je op onze website.Feestpoppenpaleis ~ ALeonis Partyverhuur is gevestigd in Sprundel NB en is gelegen in de regio van Roosendaal, Etten-Leur en Breda"
Adres: Hofstraat 15, 4714CG Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 06 – 43 96 46 79
Stad: Rucphen
Route: Hofstraat 15
Postcode: 4714CG


Recensies
Snelle reacties, vriendelijk en goed geregeld allemaal! Was een succes: leuke originele poppen en andere artikelen, niet alleen de standaard Sarah. Kortom een aanrader!!
Klantvriendelijk en fijne tijden om op te kunnen halen en weer terug te brengen. Ontzettend tevreden. kom zeker nog een keer terug!
Perfect geregeld tegen prima prijs, vriendelijk re woord gestaan ook zeker een aanrader !!!!
Geweldige service en de poppen zijn makkelijk op te zetten.
Goede service lieve eigenaar er is veel mogelijk
Veel keus en goed geholpen!
Geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid