facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FeestMee

FeestMee

Info

FeestMee.com
Voor al uw feesten en evenementen
Reclame -en promotieauto's
Trouwauto's
Branding van uw product
PR Marketing
Omroepauto

Geschiedenis

FeestMee.com voor verhuur van DJ, Drive in show, Party Verhuur, Trouw en Promotieauto's



"FeestMee is een bedrijf dat werkzaam is in de entertainment brance. Wij leveren DJ's, apparatuur en aankleding voor feesten, partijen en festivals.Trouwfeest, bedrijfsfeest, jubileum, festival, evenement en straatfeest, etcOok kunt u bij ons de mooiste Party Jukebox Huren, we hebben ze in verschillende maten, ook de XL Jukebox kunt u bij ons huren.We hebben verschillende VW T1 busjes te huur, rood wit. Een Volkswagen t1 inclusief chauffeur en ook een VW busje waar u zelf in mag rijden."
Adres: Karel Doormanstraat, 5481 HT Schijndel
Stad: Schijndel
Route: Karel Doormanstraat
Postcode: 5481 HT



op zoek naar gerelateerd: Oude brandweerauto huren, Jukebox huren Schijndel, Brandweer wagen huren, Volkswagen T1 huren Limburg, Tuk tuk huren gala, Volkswagen T1 te huur, Muziek huren, Muziekzuil huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olijslagers Tenten- en Meubilair Verhuur Olijslagers Tenten- en Meubilair Verhuur 801 meter Vriendelijke en vakkundige mensen die met je meedenken.
Visual DJ Booth Visual DJ Booth 844 meter Op zoek naar de juiste eye-catcher voor uw feest of evenement? Deze exclusieve Visual...
Huybers Motoren Huybers Motoren 3 km Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Super blij dat ik hier mijn eerste motor ...
Led DJ Booth Led DJ Booth 3 km Oplichters! wees gewaarschuwd
Nieuwbouwproject AkkerVeldstraat te Nuland Nieuwbouwproject AkkerVeldstraat te Nuland 3 km Nieuwbouwproject AkkerVeldstraat te Nuland ligt aan de rand van de gemeente 's-Hertog...
Klerkx Rental Klerkx Rental 4 km Goed verhuurbedrijf, vooral voor evenementen. Hier zijn ze zeer goed op ingespeeld!
Recensies
We hebben voor onze trouwdag een prachtige Volkswagen T1 Bus gehuurd hier. De eigenaar heeft ons overal netjes naar toe gereden. En hij was zeer vriendelijk tegen ons gedurende de dag. Het busje verkeerd in uitstekende staat, en je merkt al gauw hoeveel liefde hij erin heeft gestopt. En we hebben prachtige trouwfoto's kunnen maken in en naast het busje. De eigenaar luisterd goed naar alle wensen. En vind het geen probleem om het busje precies goed te zetten voor de foto's. Dat is soms nogal een uitdaging ; . Al met al is hij heel behulpzaam. Bedankt Chris!
Erg leuke sfeermaker voor ons feestje, bizar veel keuze in nummers van allerlei stijlen. Onze gasten gingen ook zelf actief zoeken naar leuke nummers, leuke lampen erbij en je hebt alles in 1!
Erg leuke dag gehad met Chris. De brandweer auto is een leuk aangeklede en mooie auto. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en het is echt een leuke toevoeging geweest
Nare ervaring voor ons dochter en haar 3 vrienden/vriendinnen van 17 jaar oud, die naar het school gala moesten. Goed aangekleed moesten ze 10 minuten extra wachten tot de bus aankwam, werden gevraagd om de busje te duwen als die niet meer kon opstarten en werden uiteindelijk ook bedreigd om meteen 260€ af te lossen anders zou de ondernemer ze "weten te vinden". De ouders van de kinderen hebben besloten aangifte te doen voor bedreiging.
Super mooie dag op de fietscrosswedstrijd in valkenswaard gehad. Dit mede door feestmee die hier heel de dag de muziek verzorgde!
Heel nare ervaring met bus huren via dit bedrijf. Meneer had zich vergist en een dubbele afspraak gemaakt. Hij wilde ons achterlaten vlak voor de aankomstceremonie van het gala waar we zeven jaar op hebben moeten wachten terwijl we al betaald hadden voor deze rit. Vervolgens werd de eigenaar heel kwaad en dreigde ons aan te rijden en te vertrekken...met tranen bij een hoop examenleerlingen tot gevolg. Dramatische service....zoals ik nu, te laat dus, ook lees in andere reviews.
Feestmee geld zeker voor dit bedrijf op elke locatie inzetbaar met Dj Chris, ook met andere dj te boeken die er een feest van kunnen maken. Ook wij zijn partner actief voor feestmee.com. zien we u op het volgende feest? Jukebox, brandweerauto, drive-in-show, silent-disco noem maar op u bouwt en een feest mee!!
Gisteren voor onze bruiloft per tuktuk door Chris van Den Bosch naar de trouwlocatie in Vught vervoerd. Superleuke ervaring, compleet met bijpassende muziek en een enthousiaste Chris voor wie geen moeite teveel is voor het maken van foto's etc.
Chris is voor ons een geweldig kontakt en heeft ons zonder terughoudendheid ondersteund met een sociaal project. Iemand die op locatie ook nog zonder instructie zelf nadenkt en initiatief neemt. Ik kan enkel zeer positief zijn over hem.. TOP !
Binnen een half uur stonden we al langs de weg omdat de bus kapot was. Blijkbaar gebeurt dit wel vaker bij de busjes van Chris, gezien de reviews hier en op Facebook. Het was een onveilige, rammelende bus die het begaf tijdens het rijden. Nadat er eerst gevraagd werd of we het zelf maar op konden lossen met de anwb, kwam Chris richting ons met een vervangende bus. Hij wilde deze bus opeens liever niet meegeven, maar uiteindelijk zag hij zelf ook in dat we daar niet langs de kant van de weg konden blijven staan. Een mooie en veilige bus tov de eerste. Echter brak er een klein hendeltje af toen we het raam probeerde te openen. We hebben dit eerlijk gemeld, maar volgens Chris waren we leugenaars en liegen alle klanten die bij hem iets huren. Geprobeerd te bellen met deze Chris, maar daar is geen beginnen aan. Schreeuwen en valse beschuldigingen kwamen direct onze kant op, terwijl we direct hadden aangegeven dat we dit wilde vergoeden met de borg die was ingehouden. Na weken van gemail want bellen was echt geen optie hebben we eindelijk een klein stukje van de borg terug. Chris probeerde op elk mogelijke manier de borg niet uit te keren. Daarbij kregen we ook een bus mee waarvan de tank al bijna helemaal leeg was. Chris had aangegeven om de benzine te vergoeden vanwege de eerder kapotte bus. Dit rekende hij blijkbaar ook bij de borg en hier konden we ook 'naar fluiten'. Na eindelijk een factuur te hebben gekregen van Chris, duurde het nog erg lang voordat we de rest terug kregen. De reden dat hij de borg niet wilde teruggeven, was omdat we hem hadden uitgemaakt voor leugenaar?! We hebben hem nooit uitgemaakt voor leugenaar en hebben het altijd geprobeerd met respect op te lossen. Dit kunnen we helaas niet zeggen over deze Chris. Mocht je nog twijfelen om bij deze man een busje te huren? Lees even de reviews op Google en Facebook, dan wordt het snel duidelijk wat voor verhuurder deze man is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid