facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestkledingkopen.com

Info

Feestkledingkopen.com verkoopt alles op het gebied van feest via meer dan 6 webshops.



"Wij zijn één van de grootste kledingverhuurbedrijven van Nederland. Onze collectie bestaat uit ruim 25.000 kostuums onderverdeeld in gala & thema kleding. Galakleding, smokings, black-tie, galajurken maar ook kleding huren voor thema's als oktoberfest, halloween, sinterklaas en piet, kerstman en kerstvrouw, Charles Dickens, seventies, eighties en beroemdheden kunt u bij ons huren. Daarnaast verzorgen wij ook veelvuldig de kleding en decoratie van "grote” bedrijfsfeesten.Naast de verhuur van kleding, verkopen wij ook een groot assortiment feestartikelen, verhuren wij decoratie-, spelmateriaal springkussens en oudhollandse spelen en horecabenodigdheden. Tevens verzorgen wij verschillende kinderpartijtjes en workshops."
Adres: Paaldijk 161, 1689 WE Zwaag
Telefoonnummer: 0229757746
Stad: Zwaag
Route: Paaldijk 161
Postcode: 1689 WE


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:00
Dinsdag: 18:00 - 21:00
Woensdag: 18:00 - 21:00
Donderdag: 18:00 - 21:00
Vrijdag: 18:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00

Recensies
Goede spullen alleen plaksnor plakt niet dus dat is zonde maar verder helemaal top.
Het is niet mogelijk om een afspraak te maken en het was behoorlijk druk. Vooraf gebeld of ze heel specifiek datgene hadden wat wij zoeken voor kinderen, maar ter plaatse viel het assortiment voor kinderen tegen. Leuke winkel als je toevallig in de buurt woont, anders geen aanrader.
Voor een feestelijke disney themaweekend zijn we naar dit bedrijf geweest. Snel geslaagd mede dankzij een vriendelijke service. Echt een aanrader voor wie kleding zoekt voor welk thema dan ook. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
Hele aardige dames die echt met je meedenken en pas tevreden zijn als je dat zelf ook bent. Er is heel veel keus. Ook de prijzen vielen ons heel erg mee!!!
Al verschillende keren kleding gehuurd voor feestjes. Je wordt goed geholpen en er wordt alle tijd voor je genomen tot je precies hebt waar je naar op zoek bent.
Wat een fijne winkel. Goede service en heel veel keus.
Vriendelijk personeel, veel keuze en goed geholpen.
Top bedrijf! Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.
Goed geholpen, was leuk om te zien wat je leuk staat.
Een hele fijne bediening in de winkel. Alles wordt geprobeerd om jou in een pak of jurk te krijgen zoals je dat helemaal in je hoofd hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid