facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestje073.nl

"Wij proberen het goedkoopste partyverhuurbedrijf in de regio te blijven. En dat lukt nog steeds. Heeft u een feestje, dan hebben wij de spullen."
Adres:
Telefoonnummer: 06-34151504
Stad: Vught



op zoek naar gerelateerd: Ameezing Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rico Gereedschappen Rico Gereedschappen 563 meter Mooie winkel vriendelijk personeel goed geholpen
Recensies
Hebben thuis een groot verjaardagsfeest gegeven. Snell, vriendelijk, professioneel service. Goede prijzen. Heel blij. Echt een aanrader.
Geweldig bedrijf! Fantastisch goede kwaliteit materiaal en hele vriendelijke en vlugge service, hier kom ik zeker nog een keer terug!
Super service prijs en kwaliteit is goed. Echt een aanrader voor elke gelegenheid.
John Termeer is een fijne man, hij denkt met je mee en levert fantastisch spul voor een klein prijsje:- Dankjewel John!
Super fijne en snelle communicatie! De gehuurde producten op een tijd wat mij uitkwam kunnen halen en afleveren. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van feestje073!
Nadat we telefonisch wat informatie opgevraagd hadden kregen we later nog een appje over een andere mogelijkheid, er wordt fijn meegedacht! Via de website zijn de producten makkelijk te reserveren en ophalen/terug brengen verliep ook soepel. Je betaalt puur voor de dag dat je de spullen nodig hebt en de prijzen zijn goed betaalbaar. De warmtelamp geeft echt goede warmte. Als we weer een keer wat nodig hebben, weten we je te vinden John!
Mooie spullen, fijn contact, goede prijs
Topservice bij verhuur: Feestje073 Professionele partytent 3x3; praktisch qua opbouw. Ideaal voor bij een tuinfeest
Vriendelijke en zeer snel geholpen bij een last-minute huur voor een feestje van onze dochter en dat tegen een zeer scherpe prijs. Feestje073 is wat ons betreft absoluut een aanrader.
Geweldige service en een goede prijs voor de goede kwaliteit van het product!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid