facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestdjnederland / 123FeestProducties

Feestdjnederland / 123FeestProducties

Info

Via FeestDJNederland.nl vind u de beste drive-in shows voor uw feest of evenement. Er zijn verschillende drive-in shows in allerlei soorten en maten, van een basis show tot een zeer uitgebreide exclusieve show.

Geschiedenis

Via FeestDJNederland.nl vind u de beste drive-in shows voor uw feest of evenement. Er zijn verschillende drive-in shows in allerlei soorten en maten, van een basis show tot een zeer uitgebreide exclusieve show, alle shows zijn altijd inclusief geluid en een lichtshow van topkwaliteit.
Het soort drive-in show is niet alleen belangrijk, ook je muzieksmaak speelt een belangrijke rol. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan populaire muziek van nu, of gaat je smaak meer uit naar de jaren 80/90, of Nederlandstalig? Wilt u van alles wat, dan is dit zeker mogelijk.

Vul heel makkelijk ons formulier op de website in en ontvang per mail diverse offertes op maat. U kunt vervolgens zelf bepalen wat u met deze offertes doet en welke het meest geschikt is voor uw feest.

Adres: Lageweg 37-G8, 2222 AG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0850028915
ln.dnalredenjdtseef@ofni
Stad: Katwijk
Route: Lageweg 37-G8
Postcode: 2222 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pandora Entertainment / Pandora Feest&Funshop Pandora Entertainment / Pandora Feest&Funsho... 2 km Pandora Feest & Funshop Katwijk Dè feestwinkel van Katwijk. Voor allerlei versieringe...
Green Adventures Green Adventures 3 km Werk gerelateerd geweest, dus heb geen oordeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid