facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestcafé De Koets

Adres: Schoutenstraatje 20 , Venray 5801 BS, NL
Telefoonnummer: 0478 583 848
Stad: Venray
Route: Schoutenstraatje 20
Postcode: 5801 BS



op zoek naar gerelateerd: koets venray, het moment venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proeflokaal Goesting Proeflokaal Goesting 204 meter Leuke sfeer, leuke bediening. Veel keuze in verschillende soorten bier en Gin enz.
Hulsman Hulsman 243 meter Werkt ik zelf als kok!! Dus bij deze kom maar gerust eens een keer lunchen of Dineren...
Recensies
Eigenaar is zeeer onbeschoft en gewelddadig en ontoerekeningsvatbaar tegen meiden!! Ga er nooit heen! Meneer de eigenaar verbeter jezelf doei!
Een simpel feestcafé in het centrum van Venray. Opzich gezellige sfeer, alleen werd er regelmatig binnen gerookt met e-sigaret door bezoekers zonder dat het personen hier ook maar naar omkeek. Daarnaast was de service aan de bar ondanks dat het niet druk was vrij traag. De aankleding van het café vond ik ook te wensen overlaten. De DJ was overigens van het laagste niveau met slechte overgangen tussen compleet willekeurige nummer.
Het meest gezellige ufc café van venray. Er word elke week wel 2x keer gevochten. Wat een balle tent. Wil er nog niet dood gevonden willen worden.
Binnen 30 seconden m'n bier bezorgd godnondeju goeie service props naar Hendrik en Jewel en Denise en Jesper en Pim
Leuke tent waar je tot 04.00 kan stappenService: 5/5
Sinds kort met fantastische Cocktails van TenderOne
Super leuk feestcafe, maar... geluid staat buiten met carnaval en kermis zo hard dat je pijn aan je oren hebt. Ik heb een week lang piepende oren er niet voor over om het gezellig te hebben. Geluid zou iets zachter mogen.
Altijd groot feest in de koets , gezelligheid is er altijd, tijden veranderen tuurlijk maar koets blijft de koets altijd zin om erheen te gaan, zelf feest van maken en met het personeel en alcohol komt dat zeker goed. Blijf zo doorgaan
Wel gezellig, maar super klein. En wanneer die mensen allemaal gaan zweten en je de vocht aan de muren ziet hangen, dan is het gewoon een vies zweet hok met een leuk muziekje
Altijd gezellige kroeg! Gezellig personeel, gezellige mensen. Daarnaast is het ook een prijsvriendeijke kroeg in vergelijking met de andere horeca in venray. Nog nooit een vervelende avond gehad hier! Alleen maar lof voor de koets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid