facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feest For Kids

Feest For Kids

Info

Welkom op de facebook pagina van Feest For Kids. Via deze pagina zijn onze activiteiten te volgen en ben je altijd up-to-date!

Geschiedenis

Feest For Kids is een klein bedrijfje uit Etten-Leur wat uit 3 onderdelen bestaat:
- Verhuur themakisten voor kinderfeestjes
- Op maat gemaakte taarten en cupcakes
- Entertainment

Themakisten
We leggen momenteel de laatste hand aan onze themakisten zodat deze klaar zijn voor de verhuur. Bij een themakist zit een compleet draaiboek, verkleedkleren en accessoires om het feestje tot een groot succes te maken. Voor de meisjes hebben we een prinsessenfeest en voor de jongens hebben we een piratenfeest. We hopen in de toekomst verder uit te breiden met ander leuke thema's.

Taarten & Cupcakes
Mocht je voor een speciale gelegenheid op zoek zijn naar een bijzondere taart, dan zit je bij ons goed! Wij maken taarten en cupcakes naar uw wensen. Deze taarten hoeven niet speciaal voor kinderfeestjes te zijn, ook voor bruidstaarten en andere speciale taarten ben je bij ons aan het goede adres!

Entertainment
Voor kinderen is er natuurlijk niets leuker dan lekker dansen op je eigen disco feestje op de hits van nu. Daarvoor ben je ook bij ons aan het goede adres.
Heb je als volwassene iets te vieren en ben je op zoek naar een dj, geen probleem! Samen met u doen we er alles aan om er een geslaagd feest van te maken.

Ook heeft Feest For Kids goede contacten met enkele Zwarte Pieten. Dus vind je het leuk als Zwarte Piet een bezoekje bij u komt brengen, neem gerust contact met ons op!

Adres: Hubertuslaan 50, 4871 LG Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0768860290
Stad: Etten-Leur
Route: Hubertuslaan 50
Postcode: 4871 LG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid