facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FEESD

FEESD

Info

FEESD | Verhuur van Silent disco apparatuur, grijze / roze opblaasbare kerk, Nachttent, stretchtenten en meer.

Geschiedenis

Met onze Silent disco hoofdtelefoons staan we op de grotere festivals en evenementen. Maar we verhuren de apparatuur ook op basis van verzending aan kleine woonkamer-, verjaardags- en andere themafeesten / activiteiten. Misschien ken je onze opblaasbare kerken wel van BNN, Samenloop voor hoop, 3FM Serious request, Mysteryland, Solar festival, RTL (life4you), een kerkelijke activiteit, huwelijksfeest of een ander event.



"Verhuurbedrijf FEESD Silent disco apparatuur, Silent DJ's en unieke feesttenten."
Adres: Ramsbeekweg 6, 7152JT Eibergen
Telefoonnummer: 0545-477153
Stad: Eibergen
Route: Ramsbeekweg 6
Postcode: 7152JT



op zoek naar gerelateerd: Silent Disco set huren, Silent disco goedkoop, Silent disco buiten, Mobiele Silent disco, Silent disco feest, Silent Disco huren met DJ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kermis Eibergen Kermis Eibergen 695 meter Stichting Draaimolen
December in the HOUSE December in the HOUSE 729 meter De hele maand December heeft de DOM in Eibergen allerlei activiteiten in het gebouw, ...
Recensies
De Gele Duikboot gehuurd voor onze bruiloft, gedurfd maar het zorgde wel voor de juiste, relaxte, festival-toonzetting. In het hele planning proces bijzonder fijn contact gehad met Wessel, en door zijn heldere communicatie konden we het al snel rondmaken. Nette prijs gekregen inclusief vervoer, je weet zeker dat dit absoluut het geld waard is. Fijn bedrijf, fijne mensen, komen hun afspraken na; Hier komen we absoluut terug. Kortom echte FEESD-makers!
Wat een fantastische toevoeging aan ons feest, de silent disco! We hebben gewerkt met 3 zenders dus 3 playlisten en iedereen heeft gedanst. Blijkt dat je ook gewoon op Metallica en Tool kunt dansen :- hele goede ondersteuning van Feesd, professioneel en aangenaam. Echt een aanrader!
Fijne samenwerking gehad met Feesd tijdens een Silent disco op Koningsnacht in Apeldoorn. Het was een super feest waar maar liefst 450 koptelefoons beschikbaar waren en allemaal met een volle batterij voor de hele avond!
Het team van Feesd laat niks gelegen om er voor te zorgen dat je een perfect feest kan vieren. De Silent Disco hoofdtelefoons worden met alle benodigdheden ruim optijd in een stevige krat geleverd. Is het feestje voorbij stuur je ze gewoon weer terug met bijgeleverde retoursticker. Van het huren tot terugsturen en alles er tussenin is goed over nagedacht en saaier makkelijk gemaakt. Dank Feesd!! 5* is eigenlijk nog te weinig ;-
De samenwerking met Feesd was van een opvallend serviceniveau. Wij wilden het mobiele Silent disco systeem gebruiken voor een wandeling door het bos horend bij theater op locatie. Ze hebben er alles aan gedaan dat voor ons zo goed mogelijk te ondersteunen. Complimenten!
Silent disco set gehuurd voor een groep van 17 vrienden . Alles was perfect geregeld. Duidelijk omschrijving voor de apparatuur. Door de Corona hebben we het elk jaar moeten omzetten maar ze waren zeer behulpzaam en afspraak is afspraak bij Feesd! Bedankt en we komen zeker terug wat het was een succes
Fijne samenwerking, prima geregeld. Leuke silent disco gehad!
Had silent disco gehuurd. Was goed geregeld, werkte goed allemaal. Erg geslaagd allemaal. Extra batterijen er bij die we niet nodig hadden, zelfs de kinderen hadden zich er mee vermaakt.
In 1 woord: aanrader! Dat geldt voor de service en nakomen van afspraken door de verhuurder: een 10. Dat geldt ook voor de apparatuur en het concept: een 10. We hadden een familieweekend en iedereen heeft enthousiast meegezongen en gedanst. Van de jongsten 4 tot de oudsten 69. Zeker voor de kinderen: je hebt er geen kind aan als je een goede playlist hebt en amper burengerucht.
Wij hebben de silent disco voor een paar dagen gehuurd en het was een enorm succes. Al vaker van Feesd gehuurd, perfecte snelle service en fijne apparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid