facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feenstra Verwarming

"Feenstra Capelle aan den IJssel. Hier werken 254 Feenstra-experts, waarvan 164 monteurs. Met 132 bussen in de regio zijn wij altijd bij u in de buurt. Zo kunt u erop rekenen dat de techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud.Feenstra is sinds 1947 actief als installateur in heel Nederland. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens, met name individuen en woningcorporaties. Feenstra Capelle aan den IJssel is uw partner in cv-ketel onderhoud, verwarming, ventilatie, beveiliging & zonnepanelen."
Adres: Vlierbaan 19 , Capelle aan den IJssel 2908 LR, NL
Telefoonnummer: 010 264 0000
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Vlierbaan 19
Postcode: 2908 LR



op zoek naar gerelateerd: Feenstra contact, Feenstra contract, Feenstra ketel, Feenstra stadsverwarming, Feenstra storing, Feenstra hoofdkantoor, Feenstra onderhoud, Feenstra afspraak verzetten
Recensies
Al een maand met een lekkage die door een medewerker van Feenstra is veroorzaakt. De regen komt letterlijk via ons dak naar binnen. Wij betalen als klant voor de service van Feenstra maar deze wordt ons niet geboden.
APK keuring voor ons toestel gepland 25 juli, wegens ziekte van de monteur heeft Feenstra zich afgemeld. Nieuwe afspraak in augustus met 2 keer aankondiging per mail dat we thuis moesten zijn anders kosten in rekening. Nou wij waren thuis, speciaal vrij genomen, geen monteur gezien. Ik bellen, stond er een notitie in hun systeem afbellen. Nou echt niet dus. Krijg ik een mail met een nieuwe afspraak voor 4 maanden later. Word je weer onder aan de lijst gezet. Terwijl het de fout was van Feenstra. Wat een slechte service. Uiteindelijk 24 oktober een brief op de deurmat met de vermelding dat ik in april 2023 weer eens contact zou kunnen opnemen, wat ??? Alle afspraken geannuleerd
Iedere maand betalen voor een " contract " maar als ze langs moeten komen ? Ho maar ! Een grote naam maar in principe: oplichters !!! Ga nooit in zee met dit bedrijf !!!!!!!!
Kan niet eens een afspraak inplannen, word constant verteld dat ik terug word gebeld, maar komt niks van. En er word ook geen indicatie gegeven van wanneer ze wel kunnen. Waardeloos, vooral de manier waarop gecommuniceerd wordt.
De medewerkers van de klantenservice heb ik als zeer onbeleefd ervaren. Praten dwars door je heen. Gespreksnotities van voorgaande gesprekken worden onnodig en ongevraagd aangehaald, deze blijken totaal niet te kloppen. In de brief waarin werkzaamheden worden aangekondigd wordt een begin- en eindtijdstip genoemd, dit wordt betwist waarbij wordt aangegeven dat “dat sowieso onmogelijk is”, omdat de monteurs op het begintijdstip pas van de vestiging vertrekken. Vreemd dat dit schriftelijk anders wordt gecommuniceerd.
Veel geld kwijt aan abonnement, niets aan gehad.Wel 2 onderhoudsbeurten door monteurs die me een duur onnodig onderdeel wilden aansmeren. Die ketel is 6 jaar niet onderhouden. Hoe kan dat? Deels door mijn eigen invloed, ik kon bijvoorbeeld ook een keer geen contact krijgen voor een bevestiging van een afspraak, waarna ik het ben vergeten. Maar een bedrijf waar ik maandelijks aan betaal moet daar ook aandacht voor hebben.
Zoals gebruikelijk kreeg ik de werkbon na afloop van het ketelonderhoud per e-mail toegestuurd. Deze werkbon roept een vraag op, namelijk: Op de plaats waar mijn handtekening zou moeten staan, staat die niet. Ik heb geen werkbon afgetekend. Is dit conform de procedure? Is de monteur het vergeten? Ik heb hier geen goed gevoel bij.
Vlak voor kerst ging mijn ketel kapot en wij zaten in de kou en hadden geen warm water. Terwijl ik van de meeste bedrijven te horen kreeg dat ze pas over 2 a 3 weken een nieuwe ketel bij mij konden plaatsen werd ik zeer goed geholpen door Feenstra. Zij hadden na 1 week ondanks de zeer drukke schema een huurketel bij mij geplaatst en mij en mijn gezin uit de brand geholpen.
Wow Radar bekeken ! Zeer slecht bedrijf. Onderhouds contracten elke maand 13.50 euro maar onderhoud geven ho maar ! Zeer Triest . Mensen zouden hun geld terug moeten krijgen! Kan toch niet zo zijn dat je na 4 jaar 650 euro betaald hebt ,maar geen onderhoud is gepleegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid