facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feelzz Yoga Harlingen

Feelzz Yoga Harlingen

Info

Feelzz Yoga is een yogastudio in Harlingen en gespecialiseerd in yin yoga en meditatie. Yin yoga is een intense yogastijl waarin je leert te ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. De lessen worden verzorgd door Diana Douma ("Daantje").



"Feelzz Yoga is een yogaschool met een studio in Harlingen en Franeker. Wij zijn gespecialiseerd in yin yoga, meditatie en ontspanning. Yin yoga is een bijzonder weldadige vorm van yoga waarbij alles draait om ontspanning van lichaam en geest. Lichamelijke en geestelijke balans door meditatieve yoga oefeningen, die grotendeels zittend en liggend worden uitgevoerd.Wil je weten wat yin yoga is? Lees dan vooral verder. Wil je ook ervaren wat yin yoga voor je doet? Kom dan vrijblijvend langs voor een gratis proefles in Harlingen of Franeker."
Adres: Studio Hoog en Droog, Hoogstraat 25, 8861 AD Harlingen
Telefoonnummer: 06-23680777
Stad: Harlingen
Route: Studio Hoog en Droog, Hoogstraat 25
Postcode: 8861 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soul Surf Yoga Soul Surf Yoga 5 meter Fantastische activiteiten op een ideale locatie
Oneness Yoga Studio Oneness Yoga Studio 313 meter Mooie rustgevende studio, fijne Yoga lessen, helemaal tot mezelf kunnen komen. Ook de...
ZenWay Yogastudio Harlingen ZenWay Yogastudio Harlingen 335 meter Vertaald door Google Superfijne yogastudio! Origineel Superfijne yoga studio!
Kinderyoga studio Saskia Kinderyoga studio Saskia 2 km kinderyoga en ouder/kind yoga
Recensies
Ik neem al een aantal jaren Yin yoga lessen bij Diana en elke keer is het een leuke ervaring. Ik ga er altijd graag naartoe. Zeer fijne docent!
Voor Diana is yoga en yogales geven een passie, en dat merk je terug in haar lessen. Ik kom al wat langer en zal dit zeker blijven doen.
Rust, warmte, ontspanning en een sfeer van er mogen zijn zoals je je voelt op dat moment zijn bij mij de eerste woorden die naar boven komen bij de Yoga lessen van Diana. Dankjewel!
Zoek je een Yin docent? Ga dan naar Diana. Waarom: zij leert je dicht bij jezelf te blijven met als gevolg dat je krijgt wat je nodig hebt.
Heerlijk! Diana is een zeer toegewijde en rustgevende yogalerares en ik kan Feelzz Yoga beslist bij iedereen aanraden!
Yin Yoga bij Diana is heerlijk!100% genieten & ontspannen Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid