facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feelings Sneek

Feelings Sneek

Info

Feelings volgt altijd de laatste woontrends. Modern, klassiek en design worden samengebracht tot een betaalbare collectie voor het complete interieur.

Geschiedenis

Feelings Sneek is de nieuwste winkel in de Woonpassage van Woonboulevard Sneek. Feelings volgt altijd de laatste woontrends. Modern, klassiek en design worden samengebracht tot een betaalbare collectie voor het complete interieur. De meubelen zijn naar eigen wens samen te stellen.

Tot ziens bij Feelings Sneek!



"Bij woonwinkel Feelings Sneek heb je ongekend veel keuze aan schitterende meubels en accessoires. Van vintage, industrieel, retro tot aan modern, alle stijlen komen terug in de gevarieerde collectie.Bij Feelings vind je onder andere:- Hoekbanken- Eetkamerstoelen- Fauteuils- Eetkamertafels / salontafels- Kasten- Verlichting & accessoiresWooninspiratie nodig? Geen probleem! Laat je in onze showroom verrassen door alle woonstijlen en ontdek de laatste woontrends! Met het gevarieerde aanbod banken, kasten, tafels, lampen en accessoires slaag je altijd."
Adres: Smidsstraat 12D, 8601 WB Sneek
Telefoonnummer: 0515428655
ln.keenssgnileef@ofni
Stad: Sneek
Route: Smidsstraat 12D
Postcode: 8601 WB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: feelings sneek openingstijden, feelings dealers, woonboulevard sneek, feelings folder, feelings collectie, feelings hellevoetsluis, van der meer sneek, feelings accessoires
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xooon Sneek Xooon Sneek 0 meter Zeer tevreden met de aankoop van de eethoek. Goed advies en zeer vriendelijk personee...
Van der Meer wonen Van der Meer wonen 43 meter Zal wel leuk zijn maar alle winkels daar zijn van Van der meer wonen De verkopers ko...
JYSK Nederland JYSK Nederland 98 meter Leuke 'sneup' winkel, met goede aanbiedingen. Maar wees er wel op tijd bij. Vriendel...
Meubeldirekt Meubeldirekt 114 meter Bij Meubeldirekt vindt u meubels voor zeer aantrekkelijke prijzen. Kom langs in onze ...
Blom Interieurs Blom Interieurs 833 meter Zeer professioneel bedrijf waar klantvriendelijk zeer hoog in het vaandel staat.
Recensies
Weg met die oude stoelen! Uiteindelijk na vele winkels slaagden we bij Feelings in Sneek. Hier winkel je echt ontspannen. Een warm welkom maar verder geen opdringerige verkopers/verkoopsters. Ze laten je lekker door hun sfeervolle zaak "struinen"! En wat valt er veel te ontdekken in deze mooie winkel!! Verassende opstellingen van de vele producten en accessoires. Je komt voor een fauteuil, en bent later bezig een zigzag bijtafeltje in je auto te laden! Na nog diverse bezoekjes vonden wij het wel prettig informatie te krijgen over fauteuils. Heel vriendelijk en ook professioneel kregen we goed advies van Anita. Dacht heel creatief met ons mee ook. We zijn uiteindelijk geslaagd, en gingen erg tevreden, met "good Feelings", de zaak weer uit. En ja, ik ben zeer positief, en nee, ik hoor niet bij deze winkel!!
Super blij en tevreden met onze eetkamerstoelen, banken en hockers. Het is precies geworden wat we in gedachten hadden dankzij de adviezen in de winkel. En een top levering aan huis.
Mooie winkel, mooi assortiment aardige verkoopster maar heel irritant elke keer achter ons aan te lopen. Uiteindelijk weggegaan zonder wat te kopen door ergenis.
Enige tijd geleden hebben wij vijf eetkamerstoelen ‘Sabia’ bij Feelings in Sneek gekocht… wat een leuke, gezellige winkel is dit, zeg?! Prachtige stoelen, tafels en lampen zijn hier ruimschoots aanwezig! Evenals andere prachtige woonaccessoires! Maar bovenal zijn we geweldig geholpen door de verkoopster aldaar... Ik meende, dat ze Anita heet! dankzij haar hulp, vaak kundig advies maar vooral door haar sociale persoonlijkheid, zijn wij tot onze keuze gekomen van de eetkamer stoelen! Ik kan daarom deze winkel aanbevelen bij iedereen! Top! Nogmaals bedankt!
Een heel mooie meubelzaak met vriendelijke en professionele verkoopsters. Wij waren er met mijn moeder die nieuw spullen nodig had, omdat zij kleiner gaat wonen. Helemaal goed geslaagd: een tweezitsbank, fauteuil en eethoek. We zijn super geholpen met veel geduld en goede tips van de verkoopster. Bedankt en we komen zeker terug!
Nieuw meubilair gekocht voor in ons nieuwe huis. Leuk geholpen door aardige verkoopster. Niet opdringerig maar wel goed advies. We kijken nu al uit naar onze nieuwe stoelen en bank
We zijn kort geleden uitstekend geholpen met het uitzoeken van een eettafel en 6 stoelen en staan sinds 24-4 2021 in onze woonkamer! Ben hier heel blij en tevreden over. Nu ook een relaxfauteuil uitgezocht afgelopen 21-9 -2021 en nu ook weer een goed advies! Hartstikkene bedankt zal jullie ook in onze vriendenkring aanbevelen!
Normaal gesproken geef ik nooit reviews maar dit keer kon ik het niet laten. Een fantastische winkel met kwaliteitsspullen. Ondertussen hebben we diverse winkels bezocht, maar bij deze kwamen we steeds weer terug. Bovendien zijn wij super fijn geholpen door een uiterst vriendelijke dame met verstand van zaken. En een zeer snelle levering binnen een week van onze bank! Top winkel!!
Kans op een waardebon voor een review! Bij deze.... Winkel met mooie spullen voor een prima prijs. Bediening professioneel behulpzaam maar niet opdringerig gelukkig. Bank en zes stoelen gekocht prima allemaal maar niet erg klantvriendelijk dat je voor zo'n grote aankoop bezorgkosten moet betalen!?! Levering binnen 3 weken!! We zien er naar uit!!
Fantastische winkel als je juist iets anders wil dan anders! Wij houden ervan! Vriendelijk personeel, we komen hier graag! Medewerker luistert naar zijn klant en denkt graag mee met advies/oplossingen. Vandaag een bank en origineel dressoir gekocht, we zien er naar uit als het in ons nieuwe huis staat!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Feelings Sneek met het openbaar vervoer


Sneek, Smidsstraat 390 meter
199
99
Sneek, Smidsstraat 410 meter
199
99

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid