facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feel your Center

Feel your Center

Info

Durf jij de uitdaging aan met jezelf? Resonantie therapie is de oplossing voor al je vermoeidheid, stress en werkt preventief voor iedereen!

Geschiedenis

Feelyourcenter, Jolanda heeft een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen in een proces van bewustwording, patronen te ontdekken en overtuigingen te doorbreken. Je wensen te leven!
Iedereen heeft wensen in zijn leven en deze probeer je te leven. Je bent gelukkig, wil een nieuwe baan, of nieuwe relatie of voor jezelf beginnen of wellicht een mooie reis gaan maken. Leef jij echt naar je wens? Of kom je daarin patronen of overtuigingen tegen wat je steeds weerhoud om deze stappen te durven of willen zetten? Ik kan je door middel van trance reading, healing gecombineerd met gong, stemvorken en klankschalen helpen om je wensen te leven. Samen zullen we de patronen en overtuigingen leren herkennen en te transformeren. Ik stem mij energetisch op jou af en samen met de klank en coaching, brengen we jou weer terug in jou eigen kern.
Wanneer je een afspraak maakt dan zullen wij in de eerste afspraak bespreken wat er nodig is. En bespreken hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste effect te bereiken.
Wat houdt een behandeling in:
Werken met de klankschalen, stemvorken, gong etc. is Energie, is trilling, net als geluid. Deze trillingen kunnen via het water in ons lichaam overgebracht worden naar o.a. onze organen en emoties. Door de klanken en trillingen. wordt het lichaam uitgenodigd de energiestromen en energiecentra te versterken, blokkades op te heffen of te lokaliseren. Oude pijn kun je verwerken, emoties van je zelf of van anderen die je hebt opgepikt kun je loslaten. Ook de energetische vervuiling van Electro smog of wifi, gevoelens van jezelf en anderen kunnen worden opgeruimd.
De Ohmpunctuur (klankresonantie) methode Ohmpunctuur van Peter J. Gouw pas ik op verschillende manieren toe. Door gebruik te maken van een klankdiagnose en te luisteren naar de verschillende energiestromingen in het lichaam, hoort ik welk auraveld of chakra uit balans is, of waar zich een blokkade bevindt. Ik gebruik instrumenten als stemvorken, klankschalen, kristallen schalen, verschillende gongs.
De stemvorken en klankschalen worden op je lichaam geplaatst. Je hebt gemakkelijk zittende kleding aan. En de behandelingen duren gemiddeld 2 uur.
Effecten van de behandeling zijn:
De therapie kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam. Hierdoor ontstaat een betere energiecirculatie. Klanktherapie vergroot je levenskracht (zonnevlecht) en verbetert het immuunsysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage (het stimuleert de lymfe circulatie in de bindweefsels en schadelijke stoffen worden afgevoerd). Ook worden maag, darmen en lever gestimuleerd, de spijsvertering en ontslakking bevorderd, en het geeft een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt al na tien minuten en brengt energiebanen weer in evenwicht.
Verdere bekende positieve effecten zijn:
vermindering van gewrichtspijnen
maakt rug- en bekkenspieren los
strekt en ontlast de gehele wervelkolom en ontlast tussenwervelschijven
maakt weefsels en banden sterker
versnelt gewichtsverlies
bevordert de vorming van bloedcellen en verbetert de bloedsomloop. Hierdoor wordt het hele lichaam (de huid, spieren en organen) beter van zuurstof voorzien geeft flexibiliteit en beweegkracht van klankresonantie, waardoor de pijn vermindert.
Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten welke per persoon verschillen. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig, sta je met beide benen goed op de grond en is je pad weer duidelijk. Je bent weer één met je kern, één met je zielenklank.

Durf jij de uitdaging aan met jezelf?



"Je kunt bij Feel Your Center terecht voor behandelingen, Opleidingen & trainingen. Tot in de kern van je essentie!We werken preventief en als positieve gezondheids zorgverlener op gebied van mentaal, fysiek, geestelijke en spiritueel niveau.De behandelingen is een lichaamsgerichte psychotherapie waarbij klank therapie en coaching een onderdeel is. Het is een reflextechniek waar bij gewerkt wordt op de energiepunten, accupunctuur- en meridiaanpunten van je lichaam. Daarbij wordt gebruik gemaakt van klankschalen stemvorken en gongs, healing en reading en E.E.N®-therapie natuurgeneeskunde.In De Energetisch resonantie therapeuten opleidingen kun je deze vorm van behandelen leren toepassen op jezelf."
Adres: Nieuwe Deventerweg 35, 8014 AC Zwolle
Telefoonnummer: 0620988789
Stad: Zwolle
Route: Nieuwe Deventerweg 35
Postcode: 8014 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Metafoor Praktijk Metafoor 278 meter Ik was al een tijdje de richting en focus kwijt, met hulp van Nathalie heb ik een man...
Natasja Wiessenberg sports therapy 4horses Natasja Wiessenberg sports therapy 4horses 302 meter Sportmassage voor paarden en pony's volgens de Jack Meagher methode. Voor meer info e...
Beautely Treatment Store Beautely Treatment Store 616 meter Super verwennerij elke keer weer. Een moment voor jezelf. Fantastische salon/ winkel ...
Buurtzorg Zwolle-Zuid Buurtzorg Zwolle-Zuid 846 meter De wijkverpleegkundige terug in de wijk Zwolle-Zuid.
Zorg + Geluk Zorg + Geluk 1 km Zorg+Geluk Thuiszorg, bij ons staan Uw wensen écht centraal.
MassageRijkdom MassageRijkdom 1 km MassageRijkdom organiseert massageweekenden, massageopleidingen en verdiepingsdagen o...
De Oude Mars De Oude Mars 2 km Weet ik werk daar ook
Margreet Coaching Margreet Coaching 2 km Verfrissende en warme manier van coaching. Margreet heeft de gave om al snel mer je n...
Praktijk voor huidverbetering Rianda Praktijk voor huidverbetering Rianda 2 km Kom al jaren bij Ria. Altijd vriendelijk, veel ervaring en prettige behandeling .
Dijk Traffic Dijk Traffic 2 km Leveren van: E.H.B.O. diensten, Verkeersregelaars, En binnenkort ook Beveiliging.
RIBW Groep Overijssel RIBW Groep Overijssel 2 km waardeloze instantie..... doen zogenaamd aan begeleiding totdat er iets aan de hand i...
Buurtzorg Zwolle Wipstrik Assendorp Pierik Buurtzorg Zwolle Wipstrik Assendorp Pierik 2 km Welkom op de Facebook pagina van Buurtzorg Zwolle van de wijken Wipstrik, Assendorp e...
Chemocleanup Chemocleanup 3 km Mijn vrouw en ik hebben dit jaar 4 maand mee gedaan. Zij heeft chemo kuren gehad en h...
De Heilige Cirkel / The Sacred Circle De Heilige Cirkel / The Sacred Circle 3 km De Heilige Cirkel / The Sacred Circle: Teacher Plant Ceremonies
Floaten en Zoutkamer Zwolle Floaten en Zoutkamer Zwolle 3 km Leuke ervaring, ontspannen,relaxt,schoon,vriendelijke personeel.
Healthy Body Lounge Healthy Body Lounge 3 km Nu een aantal EMS trainingen gehad en dit bevalt enorm goed. De trainingen nemen niet...
Werken bij T S N Werken bij T S N 3 km TSN Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie, die Verzorging & Verpleging levert in een ...
Preventive care and training Preventive care and training 3 km Kijk voor onze openingstijden op: https://www.preventivecareandtraining.com/contact
Recensies
Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Daarom een afspraak gemaakt voor een behandeling bij Feel Your Center. Tijdens het startgesprek voelde het gelijk goed. Jolanda is een mensen mens en heeft oprechte interesse in en aandacht voor de ander. Mijn eerste ervaring met de klankschalen was prachtig en helend, net als de keren daarna. Ik voel letterlijk meer ruimte en rust in mijn lijf. Wat er precies gebeurd kan ik niet uitleggen, kom het zelf ervaren! Je bent bij Jolanda in professionele handen.
Een aantal3 jaren geleden bij Jolanda in “behandeling” geweest. Behandeling tussen aanhalingstekens want het was meer dan een behandeling. Heel veel geleerd niet van/over Jolanda maar over mijzelf. Jolanda stelt vragen waar je zelf de antwoorden op vind. Daarna geeft ze je handreikingen, om hoe om te gaan met je eigen antwoorden. Te kijken met een open vergevingsgezinde blik naar jezelf en naar anderen. Op die manier sta je sterker in de aarde. Door de klankschalen en gongs landen de gesprekken nog meer en ga je met hernieuwde energie de deur weer uit. Ook al ben ik een tijd niet meer bij Jolanda geweest het contact dat er af en toe nog is is altijd weer goed. Kom vast binnenkort weer aan.
Ik heb nu een aantal sessies bij Jolanda mogen ondergaan en ben erg positief! Jolanda is betrokken, zeer intuïtief, professioneel en warm. Het gevoel dat ik ervaar na een sessie is lastig te omschrijven maar heel erg voelbaar. Nog nooit eerder heb ik dit zo ervaren. Daarnaast zijn de gesprekken die we voeren voorafgaand aan een sessie ook heel helpend. Jolanda, je bent een kanjer en ik raad iedereen aan om het eens te proberen!
De behandelingen van Jolanda hebben me rust en zelfvertrouwen gebracht. Module 1 heb ik met veel plezier gevolgd en heb er nog regelmatig profijt van!
Hele fijne en mooie sessie gehad bij Jolanda. Voelde mijn lijf helemaal tintelen en vol energie daarna. Dankje wel voor deze bijzondere kennis making met jouw klanken. Liefs Romana
Wat is mijn certificaat waard? Om te beginnen zijn de lessen heel verwarrend. Ze geeft een uitleg en als je vragen stelt, krijg je een andere uitleg of bij herhaling de volgende lesdag wordt iets heel anders beweerd dan wat de vorige dag gezegd is. Samen met 3 andere mensen deed ik enige tijd geleden examen module 2. Een van de deelnemers wilde absoluut uitsluitend op zichzelf werken, wat op zich niet erg is, maar module 2 gaat over het behandelen van andere mensen. Deze persoon wilde dan ook het certificaat niet ontvangen. Jolanda stond erop het wel te geven. Welke waarde hecht ze aan haar opleiding en wat is een certificaat waard als je op het examen helemaal niet hoeft te voldoen aan de lesinhoud?
Leerzaam en heilzaam was het traject wat ik doorlopen heb. Het is bijzonder wat klankschalen voor je kunnen doen, ik ben veel beter in evenwicht. Mijn omgeving merkt aan me dat ik meer rust heb. Daarnaast heb ik nu geleerd hoe ik mezelf in evenwicht kan houden met mijn eigen klankschalen.
Ben heel erg tevreden met Jolanda als coach, ze geeft mij altijd goeie tips. En een gegrond gevoel. dankjewel voor deze fijne ervaring!
Sinds een aantal jaren geleden ben ik erg geïnteresseerd geraakt in Sound Therapy in het algemeen. Na enige tijd kwam ik in contact met Jolanda, hierdoor is het voor mij duidelijk geworden dat ik verder wil met het leren van het vak. Ze heeft mij geïnspireerd ooit zelf iets te gaan doen met Sound Therapy. De opleidingen zijn dus een sterke aanrader. Verder ben ik ook een aantal behandelingen ondergaan. Dit was een totaal andere ervaring, maar ook zeer fijn. Ik persoonlijk voelde letterlijk dat ik lichter en meer helder werd in het algemeen. Ook had ik energetisch meer ruimte om te doen waar ik behoefte aan heb. Dit geeft een bepaalde rust die je niet snel vind in andere soorten therapieën. Het is bijzonder, ik zou zeggen probeer het zelf een keer! Jolanda is een zachtaardig en spiritueel bewust persoon die niet zomaar stopt met het doorgronden van problemen die haar worden voorgelegd. Ze probeert altijd het probleem bij de oorzaak weg te halen. Soms kan ze ook rechtuit zijn tijdens de opleidingen maar ook tijdens de behandelingen. Dit ervaar ik als zeer prettig, je weet goed wat je aan haar hebt en wat je kunt verwachten. Een aanrader dus!
Ik heb in de afgelopen jaren meerdere behandelingen bij Jolanda mogen ondergaan en die waren altijd zeer fijn en relaxed. Ik vind haar erg professioneel en ze maakt fijn gebruik van haar speciale talenten. Veel geleerd en bewust geworden van veel onbewuste patronen. Ik kan iedereen een behandeling bij haar aanraden. Ik kwam er altijd heerlijk opgeladen, vrolijk en rustig vandaan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid