facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feel fit, Feel it

Feel fit, Feel it

Info

Evenement waarbij op een vernieuwende, prikkelende, luchtige en makkelijk inpasbare manier bewustwording van een gezonde leefstijl gecreëerd wordt.

Geschiedenis

Feel fit, feel it!

Druk, druk, druk…. van de ketel!

Herken je dat een dag te weinig uren heeft? Werken, gezin, zorg voor (groot)ouders, vrijwilligerswerk en/of een druk sociaal leven? Allemaal facetten van het leven die veel mensen in de volwassen levensfase herkennen.
Speciaal voor deze doelgroep staat op woensdagavond 15 november een bijzondere kijk op leefstijl centraal. Hoe kun jij je fit en ontspannen voelen door kleine veranderingen?

Met diverse lezingen en interactieve workshops creëren we op een vernieuwende, prikkelende, luchtige en makkelijk inpasbare manier bewustwording voor een gezonde leefstijl.

Zo laten gedragswetenschappers zien dat je onbewust, door kleine aanpassingen je eigen gedrag kunt beïnvloeden. En een ambulante kok van het Koningshuis vertelt een inspirerend en passievol verhaal over voeding en teruggaan naar de basis. Naast workshops die gericht zijn op ontspanning, timemanagement, digitalisering en gezondheid, maken andere verrassende elementen de avond compleet.

Laat je inspireren en verrassen en kom op 15 november naar de Ambianz in Zeeland. Het volledige programma is binnenkort te lezen op de website van de zorgcoöperatie: www.zorgcooperatiezeeland.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Zorgcoöperatie Zeeland in samenwerking met diverse professionele organisaties en vrijwilligers uit Zeeland.

Adres: Kerkstraat 60A, Zeeland (Noord-Brabant)
Stad: Zeeland
Route: Kerkstraat 60A


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid