facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FEBO Schagen

FEBO Schagen

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van FEBO Schagen de lekkerste! Hier vind je de leukste acties en laatste nieuwtjes! Speciaal voor de echte Fan.

Geschiedenis

Dagelijks worden onze kroketten en burgers nog altijd volgens het authentieke recept van Opa de Borst dagvers bereid. Continu zorgen wij ervoor dat de producten nog steeds dezelfde kwaliteit hebben als vroeger.

Adres: Nieuwstraat 1, 1741 BT Schagen
Telefoonnummer: +31244292755
Stad: Schagen
Route: Nieuwstraat 1
Postcode: 1741 BT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 04:00
Zaterdag: 11:00 - 04:00
Zondag: 11:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Smikkelhof Schagen Cafetaria Smikkelhof Schagen 36 meter Heel gezellig, korte wachttijden, keurig personeel en absoluut niet duur! Aanrader!!
Bistro Smul - Smultaria Bistro Smul - Smultaria 44 meter Heerlijk gegeten ,leuk restaurant en spontaan leuk personeel ,eten goed warm en leuk ...
T snackpunt T snackpunt 1 km Als je in Schagen bent en je hebt zin in een snack.... Dan moet je hier zijn !!!
Recensies
Zeer karige Febo. Er zijn in Schagen veel betere alternatieven als je zin hebt in een snack. Alleen heen gaan als de rest dicht is. Er wordt hier zeer zuinig om gegaan met de frieten. Kroketten zijn aardig. Na de recente verbouwing ook een zeer ongezellig hok geworden.
Mooie snackbar Met lekkere producten Voor de betaalbare prijs Aanrader
Nette zaak zonder veel fratsen. Uikt niet naar oud vet, grote pré. Patat is prima en wordt keurig geserveerd in een bakje met afscheidingsrandje voor mayonaise. Gemiste kans voor de frikandel; lijkt totaal niet qua smaak en structuur! Andere snacks zoals je mag verwachten.
Het duurt heel erg lang voordat je je eten krijgt. Het eten is ook niet lekker. De patatjes zijn slap en niet gaar, de milkshake banaan smaakt naar vanille en alle snacks zijn koud. Het is ook niet goedkoop en je betaalt best wel veel voor ongare patat. Ik ga hier voorlopig niet meer eten .
De automatiek muur is vrijwel leeg. De burger zelf was warm. Het broodje en de plak kaas was ijskoud. Gelijk uit de koelling de burger er tussen geflikkerd. Ik moest ook lang wachten. Hij hielp eerst ieder ander die er binnen kwam. De ligging en het terras zijn OK. Wilde het wel brengen maar omdat het zo lang duurde ben ik bij de balie gaan wachten.Jammer van deze service. Ik ben er twee maal geweest omdat ik honger had. De laatste keer maar een broodje bij de HEMA gedaan.
Bacon op de burger is zo verbrand dat het als as uit elkaar valt. Vieze burgers op vies oud brood. Patat is helemaal koud. Te laat met bezorgen. 1 keer nooit weer.
Bijna te dramatisch voor woorden. We gingen op zaterdagavond tien uur even een snack halen. Het was niet druk. Patat half gaar kalfskroket was geen kalfskroket en het speciaaltje was zo ongeveer koud.
koud van binnen verbrand vanbuiten, helft v/d bestelling niet leverbaar, bot van de kippen poot spierwit en het vlees is rauw, en vraag om kalfsvlees kroket en krijg rundvlees kroket
Geen zout op de patat want dat zou beter zijn voor de patat, duurde lang voor er iemand kwam om de bestelling op te nemen. Deze Febo is onderweg naar huis redelijk op de route, maar ga voortaan wel naar hhw of alkmaar. Dan maar wat langer wachten.
Gewoon een standaard Febo - lokatie midden in Schagen - naast uitgaans gelegenheden - dus vette hap na het stappen - succes verzekerd - wordt er niet zo gekeken naar de kwaliteit - verder gewoon een Patatfriet zaak met trekautomaten voor de ballen kroketten en nassiescgijven enz
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid