facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FC Hyena

FC Hyena

Info

filmhuis - petit restaurant - wijnbar

Geschiedenis

FC Hyena is een filmhuis, wijnbar en petit restaurant



"FC Hyena is een Boutique Cinema en Petit Restaurant aan de oever van het IJ in Amsterdam Noord.We houden van film, eten en wijn. Omdat we deze drie dingen vaak tegelijkertijd doen, bedachten we een plek waar dit mogelijk zou zijn. Zo is FC Hyena is een kleurrijke plek geworden met een easy-going vibe."
Adres: Aambeeldstraat 24, 1021 KB Amsterdam
Telefoonnummer: 020-3638502
Stad: Amsterdam
Route: Aambeeldstraat 24
Postcode: 1021 KB


Openingstijden

Maandag: 15:30 - 01:00
Dinsdag: 15:30 - 01:00
Woensdag: 12:15 - 01:00
Donderdag: 16:00 - 01:00
Vrijdag: 14:00 - 01:00
Zaterdag: 12:30 - 01:00
Zondag: 12:30 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: fc hyena filmladder, aambeeldstraat 24, fc hyena route, filmladder amsterdam, fc hyena clubkaart, baby bioscoop amsterdam, fc hyena stadspas, filmhuis amsterdam
Recensies
Ze doen hier echt hun best. Alles gaat volgens mij de houtgestookte kachel in en dat proef je echt. Het gaat helaas op een flink aantal punten ook mis. Zoons de sticky toffee pudding dermate zout dat de heerlijke smaak totaal ontrokken wordt. De kazen zijn matig van smaak, maar de eerste kaas laat wel wat ambitie zien. De ribs zijn op zich lekker, maar mist wat stamina. Personeel doet hun best, maar is gewoon te druk om goed werk te leveren.
Lekker loungen in die heerlijke banken. En het uitzicht vanaf het terrasje voor de deur is ook niet mis. Vanaf de tafeltjes aan het raam kun je daar ook vanuit binnen van genieten. En super natuurlijk dat deze cinema onderdeel uitmaakt van de Cineville filmtheaters
Erg lekker eten, maar ik vind het niet slim in deze coronatijden bij gedeelde toetjes met z'n allen uit dezelfde desserts te moeten lepelen. Dat lijkt op het experiment 'hoe besmet ik alle gasten zo snel mogelijk'. We konden daarom allemaal maar 1 hapje nemen en moesten de rest laten staan. We waren met 20 personen. Er moest daardoor ook veel eten weggegooid worden.
Prachtige plek aan het IJ. Fine dining voor hele schappelijke prijzen en erg tof en vriendelijk personeel. Filmpje pakken tijdens warme dagen is echter niet aan te raden want er is geen airco en dan loopt de temperatuur onder dat platte dak wel heel erg op...
mooie film gezien: emily. gave film. kleine bios, met maar 2 zalen. de wijnkeuze is anders dan gewoonlijk en een beetje gewaagd. helaas 3 rode wijnen erg jong en rijk aan taninen. dus maar niet. wie ven cider houdt; er zijn hier diverse soorten verkrijgbaar.
Echt even wat anders. Eten is goed en eigen stijl. Personeel is hartelijk. Twee bioscoopzalen met bijzondere films maakt het helemaal te gek. Aanrader!
Leuke plek voor eten en bioscoop of zo voor een drankje.
Topplek, weer zo'n pareltje! Heerlijke hapjes, drankjes en koffie. Heel leuk personeel. Schitterend uitzicht! De bioscoop is heel leuk maar mag wel wat TLC krijgen, Elvis gezien.
Lekkere biertjes en vodka. Heerlijk eten. Zeer smakelijke bescheiden porties om te delen. 2/3 pp Lekkere Italiaanse rode wijn. Zeer aardige koks, serveersters receptionistes enz. Top. Gaan we vaker doen.
De keuken is slechts door een dun wandje gescheiden van de bioscoopzaal. Gevolg is dat je voortdurend gekletter van servies en stemmen hoort en er een sterke baklucht hangt. Afrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar FC Hyena met het openbaar vervoer


Amsterdam, Zamenhofstraat 260 meter
F1
Amsterdam, Majanggracht 480 meter
246
43

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FC Hyena. Aambeeldstraat 24 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FC Hyena adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FC Hyena. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FC Hyena delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid