facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FBRK-werkt

FBRK-werkt
Adres: Schapendrift 1C, 8435 Donkerbroek
Telefoonnummer: +31858640109
Stad: Donkerbroek
Route: Schapendrift 1C
Postcode: 8435



op zoek naar gerelateerd: Fabryk Design, FBRK Hart, Fabryk Design korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
15 Jaar Kitty's Plaza 15 Jaar Kitty's Plaza 545 meter Super fijne en goede salon. Voelt je gelijk op je gemak.
Jorrit Kok - bouwkundig creatief Jorrit Kok - bouwkundig creatief 825 meter Bouwkundig creatief bedrijf doet veel aan verduurzaming. Verhuist naar Oosterwolde.
Recensies
Producten zijn erg mooi, en van goede kwaliteit. Bezorging was wat minder, het was er binnen minder dan een week. Het probleem was dat het een brievenbuspakketje was, maar hij was in de brievenbus geslagen waardoor hij niet meer uit de brievenbus kon. Wel 15 minuten geprobeerd eruit te halen. Verder ben ik er wel erg tevreden mee.
We hebben hier een erg leuke workshop gevolgd. Een geometrische vorm zelf gewaxt!
Bij Fabryk Design een Tapasplank besteld. Goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus, keurig ingepakt en zeer tevreden over het eindresultaat.
Zulke mooie unieke producten echt een must om te weten
Super snelle levering en altijd geweldige kwaliteit artikelen. Heb hier nu een paar keer besteld en ben nu alweer aan het kijken naar wat ik nog meer wil hebben van Fabryk
Supermooie buffel ontvangen.! Net ook de houten letter A besteld en wacht tot dat ie binnenkomt ; maar deze zal vast ook heel mooi zijn. Daar twijfel ik niet aan.
Snelle levering, goede communicatie en vooral schitterende lamp en muurcirkel! Wij zijn onder de indruk!
Leuke online winkel, met originele handgemaakte accessoires.
Ik ben sinds 2017 een vaste klant van Fabryk. Fabryk Design is meer dan zomaar een bedrijf en heeft ook een eigen dagbesteding. Ik kan er een heel lang verhaal van maken maar in mijn ogen is dit bedrijf goud waard
Snelle levering en toffe designs. Helemaal aan te passen aan eigen wensen qua kleur en formaat. Ben er nog steeds super blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid