facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faunaland Westervoort

Adres: Dorpsplein 94 , Westervoort 6931 CZ, NL
Telefoonnummer: 026 312 1636
Stad: Westervoort
Route: Dorpsplein 94
Postcode: 6931 CZ


Recensies
Voor 2 jaar terug een heel duur hondenkussen gekocht. 80 euro. Nu 2 jaar later is het binnenste hondenkussen helemaal versleten. Het kapok komt er bijna door. Ik gebeld, kreeg als antwoord: er zit geen garantie meer op, jeetje, daar heb je 80 euro voor betaald! Een kussen van 2 jaar oud waarvan het al versleten is. Te erg voor woorden. Wij komen hier niet meer terug!
Geweldige winkel. Met dedicated personeel. Zeer lokaal en vriendelijk. Helaas moet men weg vanwege te hoge huurprijzen in het centrum van Westervoort.
Uitgebreide dierenwinkel. De eigenaar heeft veel kennis wat betreft dieren, voedingen en accesoires. Het overige personeel is zeer behulpzaam. Qua dieren kan je er knaagdieren, vissen en vogels kopen.
Geweldige winkel, heel snel geholpen. Tips die ik heb gekregen voor mijn hond was echt super.
Deze winkel heeft een groot assortiment en kennis over de dieren die ze verkopen. Zeer persoonlijke behandeling en goed verzorgde dieren!
Prima winkel met uitgebreid assortiment en goede informatie en service.
Hele fijne dierenwinkel! Altijd goed advies en voldoende personeel.
Goed assortiment goed en vriendelijk personeel. Wordt er goed geholpen
Helaas gaat deze zaak sluiten. Ruim assortiment voor je huisdier.
Helaas stoppen ze er mee,ivm pensioen leeftijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid