facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FataMorgana Hammam & Beauty

FataMorgana Hammam & Beauty
"Fatamorgana Hammam en wellness is een traditioneel Oosters badhuis gevestigd in Den Bosch. De plek waar u heerlijk tot rust kunt komen, even bij kunt kletsen en genieten van een eeuwenoud authentiek reinigingsritueel. Of het nu om een massage, een scrub-, modder- of Turkse zeepzakbehandeling gaat, deze unieke behandelingen kunt u zelf het beste zelf ervaren. Ontspanning, hygiene en het plezier van onze gasten staan bij ons op de eerste plaats."
Adres: Vondelstraat 22, 5216HJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 31687103148
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vondelstraat 22
Postcode: 5216HJ



op zoek naar gerelateerd: Hammam Brabant, Hammam Tilburg, Hammam Utrecht, Turkse Hammam Den Bosch, Hammam massage, Hammam voor koppels, Privé hammam, Privé Spa Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sound Yoga Den Bosch Sound Yoga Den Bosch 3 km Sound Yoga is the combination of gentle Hatha Yoga and the sound of therapeutic Tibet...
Recensies
Goede ontvangst gehad met gratis drankje, lekkere jacquzzi en sauna aanwezig. Schoon en de ruimte is goed ingericht. Verder is er tegen betaling een mogelijkheid om frisdrank uit de minibar te nemen
Oktober bezocht. Behandeling werd verder niet uitgelegd. Werd sowieso niet gesproken als je zelf niets vroeg. Na kwartiertje in hamam zitten werd binnen 10 minuten door aardige studente haarmasker, gezichtmasker en lichaamsmasker er beetje onhandig op gesmeerd was voor haar bijbaantje en zij had van een collegaatje geleerd. Daarna 10 minuutjes in stoom ruimte en klaar. Douchen ging slecht omdat deze geen straal gaf als anderen een kraan open zetten. In alle opzichten een ongemakkelijke belevenis.
Vorige week geweest, ik keek er echt naar uit! Maar wat een tegenvaller was dit. Je verwacht een ontspannen behandeling maar dit is alles behalve ontspannen! De behandeling vindt plaats waar je medegasten gewoon bij aanwezig zijn! Personeel is na mijn idee niet geschoold en doen maar wat. Beetje haastig en afgeraffeld gaan ze te werk. GEEN AANRADER,WEES WIJS EN GA NAAR EEN KUNDIGE HAMAM bv in een sauna complex. De prijs/kwaliteit verhouding is diep triest in deze aangezien je behoorlijk wat betaald! Ook de hygiëne laat daar te wensen over. Smerige kleedruimte, haren en zeep in de hamam ruimte zaten tegen de muur,bah! Voor mij nooit meer!!!
Sorry hoor maar werd gewoon afgeraffeld werk geleverd. Ooit een keer eerder geweest was toen 10x beter. Geen aanrader!! En je betaald behoorlijk en krijgt er zeer weinig voor terug.
Was erg druk, had het gevoel dat het maar wat werd afgeraffeld, jammer, leuk om n keer mee te maken maar niet voor herhaling vatbaar.
Aardig personeel maar de behandeling viel een beetje tegen. Via socialdeal hier gekomen maar ik weet nog niet of ik hier terug ga komen.
Ik heb samen met mijn vriendin leuk hamam gehad, lieve personeel en sfeervol
Key leuk allen met mijn vriendin dus lijkt of gehuurd voor ons 2
Was schoon en het is klein maar wel heerlijk Vriendelijk personeel
Vond het heel gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid