facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fata Morgana

"Parenclub voor paren. Alleengaande mannen worden niet toegelaten."
Adres: RIJKSWEG 15, Muiden
Telefoonnummer: +31650495244
Stad: Muiden
Route: RIJKSWEG 15


Recensies
Het klinkt heel leuk, al snap ik niet dat de muziek zo hard moet staan. Er zit een woonwijk achter en iedere vrijdag en zaterdagavond is er geluidsoverlast. De muziek en zelfs de geluiden van de bezoekers zijn te horen… Dmv de verlichting die Fata Morgana gebruikt bij de oprit, kunnen wij iedereen zien komen en gaan. Zelfs vanuit de slaapkamers van de kinderen….Tot op heden wordt er niks aan gedaan en groeit met de week de ergernis! Parenclub prima, maar graag geluid zachter en denk ajb aan de kinderen!
Wij zijn een jong koppel zwaar op ontdekkingstocht! Nou is het vanzelfsprekend dat elke leeftijdscategorie hier komt maar zijn er avonden dat er ook jongere leeftijdsgroepen aanwezig zijn en wat zijn die dagen dan over het algemeen? Vrijdag, zaterdag, zondag, en wat is dan zoal over het algemeen de leeftijd?
Deze club staat erg negatief tegenover mindervalide mensen: de bejegening was gewoonweg onbeschoft en denigrerend. De baas is bang dat het een negatief effect heeft voor het bedrijf. Je wordt gedwongen te lopen, terwijl er genoeg ruimte was voor een rolstoel. Gelukkig waren de bezoekers juist positief. Daar kan de baas nog wat van leren. Gelukkig zijn er inclusieve alternatieven, waar het geen probleem is en er zelfs hulp aangereikt wordt.
Meerdere malen geweest en echt een geweldige schone club. Faciliteiten zijn top en geen gummiebeertjes in het zwembad ;- Sauna en massage kamers zijn goed voorzien en de speelkamer met SM attributen is ook goed. JAMMER is wel dat de rokers lounge weg is en je nu in een hokje of buiten moet gaan staan. laatste weken voor de lockdown Da's niet relaxed voor de rokers. Normaal kon je lekker zitten aan een tafel en lekker gezellig kletsen met een broodnodig peukje na de lichamelijke inspanning, nu is het even vlug vlug doen.
veel juffrouw gaat naar deze prachtige plek ik heb veel over hem gehoord maar ik heb geen feestmeisje om naar binnen te gaan ik zou daar alleen naar binnen kunnen gaan
Long shot; mocht het stel met het “engelse club met knakworsten” verhaal dit lezen. Volg me dan, kunnen we misschien nog contact opnemen. tealio dealio at kik Verder leuke nette tent, muziek idd te hard. Oorbescherming mee is aan te raden.
Voor het eerst Fata-morgana, wat een prachtige avond was veranderde toen de jumpsuit van mijn vriendin werd gestolen. De locatie de mensen de club in één woord fantastisch, schoon,mooi en modern. Wij gaan zeker weer, maar passen nu wel heel erg op in de locker ruimte. Tijdens het omkleden is de jumpsuit van mijn vriendin gestolen, zij kon dus half naakt naar huis. We hebben nog contact gehad met de receptie, maar helaas. Jammer.
Geweldige leuke en schitterend afgewerkte party boerderij, waar je als koppel de grootste lol kan beleven. Niets moet en het leuke is dat niemand je lastig valt. Respect en waardering voor elkaar hebben is er de normaalste zaak. Goed voorbeeld is ook dat de drank gratis en onbeperkt is, in die 8 jaar dat we er al komen heb ik nog nooit iemand dronken gezien.! Hier zouden meer koppels eens heen moeten gaan !
Geweldige club. Zou dr het liefst elke weekend naartoe gaan
Nee, hoor!!! Richard P. Fun4 2 zit in moordrecht en is inderdaad een parenclub. De Fata morgana is een erotic-lifestyle club en het is super open!! Super mooi geworden jacuzzi wel 3 x warmer dan voorheen het eten was ontzettend lekker en ik ben blij dat er meer heren en dames wc' zijn bijgekomen, op de vrijdagavond is het heerlijk rustig. De zaterdag avonden is het wel ontzettend druk dus het is waar voor jij kiest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid