facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fata Aquana

Fata Aquana

Info

Duiken, snorkelen, bubbelen, zwemmen, bbq-en, conditie, film kijken, oliebollen eten, en ga zo maar door!

Geschiedenis

Fata Aquana is een 5 star IDC center waar je voor van alles wat met duiken en snorkelen te maken heeft terecht kunt!



"Fata Aquana is een 5 Star Dive Centre waar je voor alles wat met duiken, snorkelen en freediven te maken heeft terecht kan."
Adres: Theems 31, 2491 BR Den Haag
Telefoonnummer: +31 70 4190129
Stad: The Hague
Route: Theems 31
Postcode: 2491 BR



op zoek naar gerelateerd: fata aquana agenda, duikschool westland, duikschool, dive post, duiklessen, duikwinkel scheveningen, scuba nl, duikcentrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duiken in Den Haag Duiken in Den Haag 335 meter Duiken in Den Haag? Dat kan bij Fata Aquana.
Ontdek Je Stekje - Fata Aquana Ontdek Je Stekje - Fata Aquana 335 meter Altijd gezellig bij Fata Aquana en natuurlijk super goede service en de Camaro premiu...
Recensies
Wat een super enthousiast en zeer vriendelijk team!!! Dochter heeft gisteren een introductie duik gedaan. Helemaal top. Kleine broertje was mee om te kijken maar mocht ook mee zwemmen en werd helemaal betrokken bij spelletjes en het snorkelen. Nogmaals bedankt voor de leuke avond! En we komen zeker bij jullie terug.
super vriendelijke eigenaar! heb mijn droogpak bij hen gebracht voor reparatie en kreeg die binnen 2 weken terug met een nieuwe rits. prijs viel zeer mee
Topwinkel en duikschool. Advies op basis van jarenlange ervaring. Safety first. Altijd vriendelijk. Zeker aan te raden.
Top voor de aankoop van duik materiaal, en goed advies en hulp voor alles wat met duiken te maken heeft.
Altijd gezellig bij Fata Aquana en natuurlijk super goede service en de Camaro premium dealer voor al je Camaro droogpakken en andere duikpakken en vergeet hun freedive collectie niet.
Bij Fata Aquana word ik altijd heel fijn geholpen, of het nu om opleidingen gaat of voor het kopen van je uitrusting. Na mijn eerdere vreselijke groupon ervaring bij een andere duikschool ben ik hier verder gegaan met het duiken. Hier krijg je alle aandacht en zorgen ze dat je kunt gaan genieten van het onderwater leven. En ook van de gezellige georganiseerde duik-weekendjes :-. Kom je ook gezellig.
Leuke winkel waar je al je water en onderwater spullen kan organiseren. Een hoop kennis en ervaring is hier wel. En altijd even gezellig om binnen te vallen.
Fijne laagdrempelige duikschool en onderwatersport winkel en opleidingscentrum voor diverse onderwater activiteiten. Professionele trainers en instructeurs !! Hier laat ik onze kinderen graag een duikcursus volgen.
Fijne mensen, heel deskundig en denken mee. Duiken veel in zoet en soms zout en ook niet-padi duikers zijn altijd welkom om mee te duiken. Themaduiken zijn altijd héél gezellig en gaaf georganiseerd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Snelle en vriendelijke service. Eigenaren zijn vakbekwaam en persoonlijk betrokken. Niet alleen als winkel maar ook voor duikschool. Van harte aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid