facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fat Alice Nunspeet

Fat Alice Nunspeet
Adres: Stationslaan 66, 8071 CN Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0341 263 806
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan
Huisnummer: 66
Postcode: 8071 CN


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 17:00–21:00
donderdag: 17:00–21:00
vrijdag: 17:00–21:00
zaterdag: 17:00–21:30
zondag: 17:00–21:00

Recensies
Op aanraden hier komen eten, 3uur zitten tafelen, het was heerlijk! Vriendelijk personeel, goede porties en juiste prijs-kwaliteit verhouding. Één tip: hoofdgerecht op warme borden serveren.
Super gezellige en goede service. Het eten is natuurlijk naar Amerikaanse proportie, maar ook zeer zorgvuldig en goed bereid. De spareribs waren zo mals dat ze van het bot afgleden, de kipburger was perfect op smaak en de burrito was goedgevuld. We hebben enorm genoten!
Meer geschikt voor een borrel dan voor een diner. Voor een goede steak weet ik nu dat ik hier niet moet zijn. Veel goede recensies gezien, dus het zag er veelbelovend uit, maar was niet helemaal naar verwachting.nnGevraagd om een medium gebakken tenderloin steak, maar kreeg een droge well done, die niet eens goed warm was. Groente was ook koud. De bediening had gevraagd of alles naar wens was, heb alles aangegeven en er werd gevraagd of ze er iets aan kunnen doen. Heb het maar opgegeten, want had na meer dan 45 min wachten op de bestelling wel trek. De aardappels, die met de steak nog geserveerd zouden worden, zijn nooit aangekomen. Dit terwijl er maar enkele tafels in het restaurant bezet waren. De coleslaw was wel lekker. Maar het dessert hebben we overgeslagen om verdere teleurstelling te voorkomen.nnAlles heb ik aangegeven bij de bediening en bij het afrekenen, hopelijk kunnen ze dit als verbeterpunten meenemen.nnIk hoop dat de eigenaren hun liefde en passie weer kunnen terugvinden.
Geen fijne ervaring gehad het eten was rauw niet alleen bij ons ook bij meerdere mensen. Erg gevaarlijk het duurde extreem lang en het drinken was half gevuld in het glas. Sommige gerechten waren ze vergeten overal gewoon niet goed. Kan je beter naar Elburg De haas gaan kan je voor 1 prijs unlimited spareribs eten die wel gaar zijn en waarbij het niet zo lang duurt.nDe serveerders waren wel top maar ze konden er gwn niks aan doen dat de keuken het aan het verzaken was. Niet wat we gewent zijn van deze plek we zouden hier niet terug komen.
We hebben hier heerlijk gegeten.nVoorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht allemaal goed en prima porties.nTip voor de bediening, wanneer iemand een bier besteld is het misschien verstandig om even te vertellen uit wat voor bier te kiezen is.nVerder geen klachten, bediening is ook vlot en attent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid