facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fastfood Restaurant Tropical

Fastfood Restaurant Tropical

Info

Tropical Schimmert, hét Fastfood Restaurant in Nuth en Omstreken is al méér dan 28 jaar een begrip hier in de omgeving. Wij zijn een gezellig restaurant en streven elke dag naar perfecte kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen.

Geschiedenis

Tropical Schimmert, hét Fastfood Restaurant in Nuth en Omstreken is al méér dan 22 jaar een begrip hier in de omgeving. Wij zijn een gezellig restaurant en streven elke dag naar perfecte kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen.

Adres: Hoofdstraat 80, 6333BK Schimmert
Telefoonnummer: 0045 - 404 24 74
Stad: Schimmert
Route: Hoofdstraat 80
Postcode: 6333BK



op zoek naar gerelateerd: Frituur Hulsberg
Recensies
Leuke zaak, er is van alles te zien en de burgers zijn yum yum
Heerlijke frieten en Western Burger, maar het is vooral ons favoriete stekje voor het softijs. Heerlijk romig.
2 stukjes vlees in grote frites goulash, schande
Softijs is het beste wat ik in mijn leven55 geproefd heb.
Zeer vriendelijke bediening en een nette zaak. Grote keuze in snacks. Een aanrader ! Mooie inrichting, lekkere koffie.
Tropical Schimmert is dé plek om je verse frites en verkoelende softijsjes en meer! te halen. Altijd vriendelijk personeel en de beste service. Zelfs tijdens deze rare tijden weten ze goede service te leveren en houden ze extra rekening met hygiene. Aanrader!
Bij Tropical Schimmert heb ik de beste friet gegeten in tijden! Er is een breed assortiment aan friet en snacks, dus voor ieder wat wils. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en de eigenaar is altijd in voor een leuk praatje. Zeker een dikke aanrader!
Voor de lekkerste frietjes en softijs van Zuid-Limburg ben je hier zeker op de juiste plek. Wederom staat het vriendelijke personeel altijd met een glimlach voor je klaar!
Tropical, dat klinkt alsof je bij binnenkomst ontvangen wordt met cocktails in een jungle met wilde dieren. En zo was het ook, op die cocktails na dan. De friture is een hele aparte ervaring. Geen typische frietteboed, dat niet, maar wel bijzonder sfeervol ingericht in jungle stijl. Overal panterprint, een aquarium, afbeeldingen van dieren, miniatuurboten en zelfs een foto van Jane ja die van Tarzan. De muziek staat redelijk hard met vrolijk swingende muziek. Apart, maar zeker niet sfeerloos. Na alles even op ons te hebben laten ingewerkt deden we onze bestelling. Deze bestond uit een frietje saté, een frietje curry, kipvingers, een bamischijf, een nasischijf en een mexicano. We namen plaats in de jungle en wachtten op ons eten. Dit kwam niet veel later en werd aan tafel gebracht. Wat direct opviel was dat de frietjes in een kommetje zaten, de sauzen apart geserveerd werden en je er een zoutbusje bij kreeg om zelf zout over je frietjes te doen. Pluspunten voor het feit dat je zelf de hoeveel zout en saus kan bepalen. We begonnen onze test en wat direct opviel was de goede bite van de frietjes, waarbij vermeld mag worden dat er wel hier en daar wat slappere frietjes tussen zaten. De smaak ervan was echter prima. De snacks waren over het algemeen lekker en niet bijzonder van smaak. De bami en kipvingers hadden precies lang genoeg in het vet gelegen en de mexicano 'smaakt zoals die hoort te smaken', aldus een lid van ons testpanel. De nasi was kapot gebakken, jammer, maar de smaak was goed. Deze nasischijf was vrij pittig en vol van smaak, dit beviel ons wel.
Zeer goede en lekkere producten. Correcte bediening.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fastfood Restaurant Tropical met het openbaar vervoer


Schimmert, Kerk 30 meter
52
54
Schimmert, Kerk 40 meter
52
54
Schimmert, Mareweg 290 meter
52
54
Schimmert, Mareweg 300 meter
52
54

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid