facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fastbyte ICT-Solutions

Fastbyte ICT-Solutions

Info

Fastbyte ICT-Solutions levert technisch vooruitstrevende diensten en producten op het gebied van beheer van de IT-infrastructuur van bedrijven.

Geschiedenis

Fastbyte is de specialist in ICT- Infrastructuren voor de zakelijke markt. De focus ligt op het snel, veilig en consistent beschikbaar stellen van applicaties en data met een optimale gebruikerservaring. Wij zoeken daarbij altijd naar de juiste balans tussen innovatieve en beproefde technologie om de doelstellingen te halen voor onze klanten.

Wij streven naar een structurele en gelijkwaardige relatie met onze klanten en partners waarin eerlijkheid, service en kwaliteit de kernwoorden zijn.



"Jouw werkplek gewoon goed geregeld!Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen met de keuze, realisatie en het onderhouden van een toekomstgerichte digitale werkplek. Ons belangrijkste doel daarbij is om samen met jou te gaan voor optimaal gebruiksgemak voor jou en je collega’s en een waterdichte beveiliging van alle bedrijfsdata.Onze klanten zijn onze eerste prioriteit. Dit betekent dat we niet alleen hoogkwalitatieve adviezen geven maar dat we, als dat nodig is, net even iets meer doen dan wordt verwacht van ons. Buiten de reguliere kantooruren? Vragen of problemen in het weekend? Dat is geen probleem voor ons, per slot van rekening hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit! Wij maken tijd voor jou vrij."
Adres:
Telefoonnummer: 0306000600
Stad: Nieuwegein-Zuid


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid