facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fashion Jewels by Rilana, handmade with love & passion

Fashion Jewels by Rilana, handmade with love & passion

Info

Fashion Jewels by Rilana, handmade with love & passion. Unieke sieraden om je mee te onderscheiden met natuurlijke materialen, edelstenen en kleuren!

Geschiedenis

Alle sieraden worden door mijzelf ontworpen, zijn handgemaakt en oog voor detail, waarmee je outfit net die finishing touch geeft. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste materialen; bijzondere schelpen, edelstenen, hoorn, echte natuurlijke materialen en kleuren. Het resultaat is een collectie bijzondere sieraden! Niet voor niets is mijn motto: handmade with love and passion!

Op mijn Facebook pagina kun je de nieuwste collectie bekijken, die bestaat uit diverse oorbellen, armbanden en halskettingen. Alle sieraden worden in beperkte oplage gemaakt, zodat de exclusiviteit behouden blijft.

Het is gewoon vrijblijvend en geen gedwongen sfeer, ik ben pas tevreden en blij als u er ook met 100% achter staat en met een tevreden en goed gevoel bij mij de deur uit loopt of via mijn Facebook pagina een aankoop heeft gedaan!

Heeft u een feestje, bruiloft of iets anders en u wilt graag een mooi passend sieraad bij uw outfit?! Of gewoon zomaar, dat kan natuurlijk ook. Met alle liefde en al mijn passie maak ik voor u een mooi passend sieraad bij uw galajurk, trouwjurk of iets dergelijks. Dit allemaal naar uw wens!

Heb je zin in een gezellige vriendinnen avond?Fashion Jewels by Rilana! verzorgt sieradenparty's aan huis. Bij een thuisparty kom ik bij je langs met onze ruime collectie sieraden. Als gastvrouw regel je enkel de aanwezigheid van je gasten, vriendinnen, familie en iedereen die je er graag bij wilt hebben. Als dank voor het organiseren van de thuisparty mag je voor 10% van de omzet aan GRATIS sieraden uitzoeken.
Ongeveer een half uurtje voor aanvang van de thuisparty ben ik aanwezig, om alle producten klaar te zetten. Als alle gasten gearriveerd zijn, geef ik een korte presentatie en een kijkje van de laatste mode trends. Daarna kunnen jij en de gasten alle producten vrijblijvend pakken, bekijken en passen. Alle producten zijn na contante betaling direct mee te nemen, dus geen lange levertijden maar gelijk plezier van je nieuwe sieraden. Het grote verschil met in de winkel shoppen is voornamelijk de gezellige sfeer. Al je vriendinnen kan je om een mening vragen, maar ook ik kan met je meedenken. Als iedereen uit geshopt is en jij heb je cadeaus uitgezocht, pakt Fashion Jewels by Rilana! weer in en ruilen jij en je vriendinnen de thee in voor een glas wijn. Het leuke en unieke van een thuisparty is de combinatie van heerlijk op je gemak shoppen en de gezelligheid. Probeer en ontdek het zelf ook en wordt onze nieuwe gastvrouw?!

Bij een bestelling graag via een persoonlijk bericht, wanneer u iets besteld dient u eerst vooraf te betalen en dan stuur ik u de bestelling toe.

Verzendkosten van uw bestelling zijn voor uw rekening, deze worden per brievenbuspost verzonden. De kosten zijn afhankelijk per gewicht. Bij een bestelling met een bedrag boven de 75 euro is verzenden gratis per brievenbuspost. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig.

De verzending vindt standaard plaats via brievenbus post in een bubbelenvelop of brievenbusdoosje.

Retouren: Sieraden kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Gelieve voor retourzending de originele verpakking te gebruiken en voldoende te frankeren. De sieraden gelieve in in een bubbel-envelop.

fashion Jewels by Rilana is niet verantwoordelijk voor retourzendingen die niet aankomen. Daarom raden wij u aan om aangetekend te versturen.

Graag tot ziens op mijn Facebookpagina Fashion Jewels by Rilana of u bent altijd welkom op locatie!

With love and passion,

Rilana





Adres: Bongerd 1, 7623 KB Borne
Telefoonnummer: 0650201843
Stad: Borne
Route: Bongerd 1
Postcode: 7623 KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Appeltje mode accessoires - Tips, Tricks & Trends Het Appeltje mode accessoires - Tips, Tricks... 584 meter Ideeen om uw "Way of Life" aan te kleden !!!
Erica Bloemen & Interieur Erica Bloemen & Interieur 823 meter Erica Bloemen & Interieur Grotestraat 222 7622 GT Borne 074-2661602 www.ericaborne....
Vintage Ibiza Vintage Ibiza 1 km Bij Vintage Ibiza vind je handgemaakte sieraden met de positieve Ibiza uitstraling. V...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid