facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fascino Coffee

Fascino Coffee

Info

Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij met een ruim assortiment (h)eerlijke, verse koffiebonen. Bestel snel en makkelijk online of kom langs!

Geschiedenis

Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij met een ruim assortiment (h)eerlijke, verse koffiebonen. Bestel snel en makkelijk online of kom langs!



"Wij zijn een ambachtelijke koffiebranderij met een ruim assortiment heerlijke, verse koffiebonen. Bestel snel en makkelijk online of kom langs!Neem contact met ons op voor zakelijke en horeca totaalconcepten en private label oplossingen."
Adres: Celsiusstraat 28-30, 6003 DG Weert
Telefoonnummer: +31 (0) 495 752225
Stad: Weert
Route: Celsiusstraat 28-30
Postcode: 6003 DG



op zoek naar gerelateerd: Fascino gratis verzending, Fascino coffee van de maand, Fascino Kortingscode, Fascino Coffee review, Fascino coffee cups, Koffiebranderij Den Haag, Koffiebranderij Groningen, Koffiebranderij rondleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coffee Lounge Coffee Lounge 2 km Een hele fijne plek om te zitten met erg lekkere koffie! Gezellig bijkletsen of even ...
Coffeeshop Paradox Coffeeshop Paradox 3 km Kwaliteit van de weed is over het algemeen wel goed. Aardige beveiliging. Al is een g...
Recensies
Ik ben enorm te spreken over Fascino. De koffie is super en relatief betaalbaar. Maar vooral hun service wil ik even uitlichten. Ik had koffie besteld en perongeluk voor 'ophalen bij Fascino' gekozen. Dat is voor mij niet in de buurt, dus geen optie. Met een belletje van drie minuten was het geregeld. En over verzendkosten zijn ze niet eens begonnen. Zo win je vaste klanten!
Vanuit Brilliant Blends hebben we met Fascino samengewerkt, waarbij we al onze koffie inkochten. Erg fijne samenwerking gehad met Lieke die altijd klaar stond voor vragen.
Top smaken, goede kwaliteit, goed gebrand en snelle levering. Elk zakje smaakt echt verschillend en de koffie van Fascino is zeker een aanrader. Enkel het ruiken aan de ventilatie dopjes laat je al verlangen om te proeven.
Ik bestel hier al een aantal jaar en mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Reageren snel en adequaat op vragen en hebben de lekkerste koffie! Ze kopen bewust in zodat boeren een eerlijke prijs krijgen in het land van herkomst en branden van de boontjes de allerbeste koffie vandaag op tijd besteld, morgen vers in huis. Nooit langer dan 2 of 3 dagen voor bezorging gebrand en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben en blijf klant. Bedankt voor de goede service!
Heerlijk koffie Alleen jammer van het verpakking, je kunt ze niet gebruiken na het openen. Sommigen koffiebranderij hebben zakjes met strips voor hersluiten. Voor de rest uitstekend!
Al jaren bestel ik mijn koffiebonen hier. Altijd op tijd en vers. Voordelige overstock en budgetpakketten te bestellen! Tot op heden altijd heerlijk. Ga zo door Fascino!
Sinds kort bestel ik hier mijn koffie. Bestellen via de website gaat zeer eenvoudig en altijd snel geleverd. Maar nog veel belangrijker: de bonen zijn supervers gebrand en de smaak is voortreffelijk. Verzendkosten zijn acceptabel, waardoor je niet per sé voor een maand voorraad hoeft te bestellen. Nu voor het eerst de 'budget' bonen besteld. Die beloven ook veel goeds. Zeker gezien de prijs. Aanrader!
Ik bestel hier altijd mn koffie. In eerste instantie kwam ik hier vanwege de bijzondere koffiesoorten. Uiteindelijk heb ik lange tijd hun 'budget koffie gedronken. Qua prijs een stuk aantrekkelijker en heel goed vergelijkbaar met de beste koffie die ik wel buiten de deur drink. Toen ze de Vero Classico introduceerden, ben ik daarop overgestapt. Iets duurder, maar ook lekkerder. De koffie is altijd vers gebrand en snel verzonden.
De koffie is grandioos. Natuurlijk is een boontje soms wat minder maar dat is meer een smaak kwestie denk ik. In het algemeen zeer tevreden over kwaliteit en snelheid van leveren ook. Enige jammere is de verzendkosten, dat is niet meer van deze tijd.. of pas de minimale bestelling van 45 euro gratis verz aan naar 25.
Hele goede branderij. Nog nooit op locatie geweest, tot nu toe alleen online besteld. Voor 15:00 besteld, morgen in huis. Verzending niet duur met 3,95 en grote bestellingen gratis. Altijd verse bonen max 4 dagen oud uit mijn hoofd. Ruime keuze, some een verkeerde gemaakt, maar dat was dan puur mijn eigen smaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid