facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fascia Shop

Fascia Shop

Info

Op de webshop worden producten aangeboden ten behoeve van de fysiotherapie gericht op onderzoek en behandeling van musculoskeletale klachten.

Geschiedenis

Het doel van deze webshop is kwalitatieve producten aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Voor zowel de cliënt als de fysiotherapeut.

De stijgende kosten binnen de praktijk blijven een forse kostenpost voor de praktijk. Dit terwijl er nauwelijks tot geen verbetering in de afspraken met zorgverzekeraars komt. Daar komt nog eens bij dat de meeste gebruiksartikelen binnen de fysiotherapie min of meer voor dezelfde prijs verkocht worden.

Wij vinden dat dit anders kan en moet. Om die reden zijn wij de webshop Fascia Shop gestart. Binnen deze webshop willen wij ons allereerst differentiëren van andere webshops door innovatief te zijn. Binnen onze webshop bieden wij een nieuw behandelconcept aan. Wij zijn namelijk de eerste webshop uit Nederland die zich specifiek richt op de ontwikkeling en verkoop van zogenoemde ‘IASTM-tools’. Dit zijn ergonomisch ontwikkelde instrumenten die gebruikt kunnen worden bij tal van (musculoskeletale) klachten, waarbij een fasciale beperking aanwezig is. Misschien heeft u al eens gehoord over de fascia opleiding van het Erasmus MC?
Daarnaast willen wij ons gaan richten op gebruiksartikelen binnen de fysiotherapie. Denk hierbij aan kinesiotape en dry needling naalden. De prijs/kwaliteitverhouding moet beter kunnen. Wij doen dit door zelf de producten te testen, alvorens ze te verkopen. Als fysiotherapeuten weten wij namelijk wat u nodig heeft binnen uw praktijk!

Voor een indicatie van de producten die wij verkopen kunt onze website raadplegen.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, dan kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons op nemen.

www.fasciashop.nl
[email protected]



"Fascia Shop V.O.F. is gericht op de ontwikkeling en online verkoop van IASTM tools voor de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat uit een keur aan braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten. Marktontwikkeling wordt op de voet gevolgd en vertaald naar het aanbod. Op dit moment is Fascia Shop V.O.F. trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird."
Adres: Milhezerweg 27, 5752 BA Deurne (gemeente)
Stad: Deurne
Route: Milhezerweg 27
Postcode: 5752 BA



op zoek naar gerelateerd: Fascia wax, Fascia cups
Recensies
Snelle levering en goede service. Keer op keer weer. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en leveren materiaal van goede kwaliteit. De Songbird producten kan ik aanraden. Geweldig spul wat goed aanvoelt, niet zo glad is als olie maar wel goed functioneert als tussenstof. Bij de opleiding Triggerpointcoach gebruiken we dat bij de fasciatrainingen.
Ik bestel al jaren mijn producten op Fascia shop. Super service, snelle levering en producten altijd van topkwaliteit. Daar kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen!
Hele fijne ervaring met de Fascia Shop en samenwerking met David. Kwalitatief goede producten en bovenal een uitmuntende klantenservice. De Nasara kinesiotape en de Ultimate Stability waterbags zijn onze favorieten! Vandaag besteld, morgen in huis!
Goede prijzen en vriendelijke/behulpzame klantenservice 1 van de bestelde artikelen was tijdelijk niet leverbaar dus contact over gehad.
Als fysiotherapeut maak ik graag gebruik van deze langdurige klevende medical-tape. Daarnaast hoor ik zelden terug dat deze irritatie geeft op de huid.
Fijne webshop alles overzichtelijk. Snelle levering en snelle en goede klantenservice!
Snelle levering, mooie hands-on producten en een goede service! Aanrader
Zeer voordelig en goede kwaliteit! De Bosu en weerstandsbanden besteld deze zijn snel geleverd voor een voordelige prijs.
Snelle levering en klant vriendelijk! Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Ik ben zeer tevreden over de service! Goede kwaliteit en snelle levering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid