facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farmonie

Farmonie

Info

Farmonie is de nieuwe naam waaronder twee gezonde GEA dealers (Alferink Wilp en MCO Lichtenvoorde) vanaf 1 maart 2018 samen harmonieus optrekken.

Geschiedenis

Farmonie is de nieuwe naam waaronder twee gezonde GEA dealers (Alferink Wilp en MCO Lichtenvoorde) vanaf 1 maart 2018 samen harmonieus optrekken.

Producten

Leverancier van melkwinningsinstallaties, staltechniek en koeltechniek voor de melkveehouderij



"Farmonie is dealer van GEA en specialist in professional farming. Dit betekent dat het bedrijf ondernemers in de melkveehouderij nóg beter wil laten ondernemen en hen zo het uiterste uit het bedrijf wil laten halen. Farmonie is een bedrijf, waar alle medewerkers een grote passie hebben voor het vak. Binnen de branche staat Farmonie bekend als specialist in Milking & Cooling, Farm Services en Farm Equipment. Farmonie biedt maatwerk en totaaloplossingen.U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies, duurzaam onderhoud en betrouwbare service."
Adres: Koningslinde 22, 7131 MP Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544 37 78 19
ln.einomraf@ofni
Stad: Lichtenvoorde
Route: Koningslinde 22
Postcode: 7131 MP



op zoek naar gerelateerd: alferink wilp, mco lichtenvoorde
Recensies
Goed geleid bedrijf
Aardige mensen. Goed werken. Goede herinneringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid