facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farm Supply

Farm Supply

Info

Wij zijn uw kennispartner voor een toekomstgerichte kalveropfok.

Geschiedenis

Uw totaal leverancier voor kalveropfok!

Een goede start van het jonge dier is essentieel voor de latere productie. En daarmee voor het rendement van het melkveebedrijf. Goede voeding en verzorging in de eerste levensfase van het kalf is cruciaal voor de latere gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. De uitkomsten van ons doorlopend praktijkonderzoek en de uitstekende opfokresultaten van onze klanten, bewijzen dat keer op keer.

De groei van kalveren in de eerste 8 weken is bepalend voor het benutten van het volledig genetische melkproductiepotentieel. De juiste voeding in de startfase activeert onder meer de ontwikkeling van de uiercellen (parenchymcellen) die later zorgen voor de melkproductie. Ná deze 8 weken kunnen we de cellen en andere fysieke kenmerken die de latere productie beïnvloeden niet meer activeren; deze kans doet zich dus maar één keer in het leven voor.

Excellente voeding, uitgekiende schema's, complete opfokbegeleiding.

Met excellente kalvermelk, uitgekiende voerschema's en advies en begeleiding bij alle aspecten van de opfok legt Farm Supply een sterke basis voor de toekomstige productiviteit van kalveren.

Een goede start draagt bij aan:

- Optimale groei en gezondheid
- Een duurzame bedrijfsvoering
- Maximaal rendement
- Een goede start maakt het verschil. Een goede start is pure winst!

Wij delen opfokkennis

Onze brede, diepgaande en praktische kennis over de beste start van het jonge dier willen we delen en verspreiden. Daarmee streven wij wereldwijd naar het professionaliseren van de kalveropfok en het zeker stellen van een gezonde, duurzame, toekomstige melkveehouderij.
Samen met u komen we tot de beste start. Alleen de beste start leidt tot de beste prestaties. Een leven lang.

Farm Supply is leverancier van:
- Sprayfo
- Maxilac
- Kalvolac

Adres: Hogedijk 30, 8464 NR Sintjohannesga
Telefoonnummer: +31 623 624 899
Stad: Sintjohannesga
Route: Hogedijk 30
Postcode: 8464 NR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid