facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farm Food Hondenvoeding

Farm Food Hondenvoeding

Info

Voor voedingsadvies en ondersteuning bel: 0548 61 99 77

Geschiedenis

Farm Food maakt als sinds 1982 zuiver geperste hondenvoeding. Onze producten zijn op natuurlijk basis en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Al onze producten zijn geschikt voor elke hond.



"Onze Farm Food HE hondenbrokken is een zeer hoogwaardige ‘High Energy’ koudgeperste voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd, activiteit of ras. Dit noemen we het ‘All Life Stages’-concept en is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering bij honden nog steeds gelijk is aan die van hun voorouder, de wolf. In de natuur eten wolven en andere hondachtigen, ongeacht hun leeftijd van hetzelfde prooidier; jonge en drachtige dieren eten meer en oudere dieren eten minder. Dit alles draagt er onder andere aan bij dat pups zeer gelijkmatig groeien zonder vervelende groeipijnen."
Adres: Veenweg 13a, 7443PA Nijverdal
Telefoonnummer: 0548619977
Stad: Nijverdal
Route: Veenweg 13a
Postcode: 7443PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Farm Food verkooppunten, Farmfood, Farm Food hondenvoer, Farm Food Fresh, Farm Food Puppy, Farm Food brokken, Farm Food Mini, Farm Food Pets Place
Recensies
Onze King Charles Cavalier kwam uit het asiel. We kregen Saartje toen ze 5 jaar was. 5 jaar verwaarloosd. Ze was veel en veel te dik, haar vacht voelde vettig en rook niet fris. Kurk droge neus. Na advies ingewonnen te hebben bij farmfood, zijn we begonnen met de verse pens/hart worstjes. We hebben een aantal keren telefonisch overleg gehad over het gewicht van de hond en de hoeveelheid die ze mocht eten om weer gezond te worden en af te vallen. Saartje viel keurig af, haar vacht begon te glanzen, stonk niet meer en haar neus werd weer een gezonde natte hondenneus. Saartje is gezond 12 jaar geworden en had zelfs tot haar laatste dag een prachtige glanzende vacht. Top product, Top advies, Top begeleiding.
Mijn hond vindt de brokken smakelijk. Ze heeft minder korrels nodig om in dezelfde conditie te blijven dan het vorig merk hondenvoer.
Onze Bernersennen had erg veel last van diarree! Na een kuur van de DA was het even over, waarna het na een paar dagen terugkwam! Op advies bij de Welkoop Franekerdarmflora recetten en alleen FarmFood vers rundvlees met hart overgegaan! Top advies....diarree volgende dag zo goed als over! Dit doen we 10 dagen, waarna we langzaam weer over kunnen gaan op brokken! Ook van het bedrijf zelf zeer goede informatie gekregen zonder de toespeling dat wij hun produkt perse zouden moeten nemen! Fam.Groen
Zeer positieve ervaring met Farm Food. Toen onze hond problemen had met zijn ontlasting zijn we zeer goed begeleid door de diëtiste Dorianne. Het contact werd zeer goed onderhouden en het advies heeft echt geholpen. Hiervoor heel veel dank. Wij zijn zeer te spreken en bevelen Farm Food dan ook aan. Elke hond is gebaad bij Farm Food volgens ons.
Na bijna 33 jaar weer terug bij voerproducent Farm Food in Nijverdal. Het klinkt als een ongelofelijk verhaal maar is echt waar. Door toeval kwam ik in 1989 via een collega in aanraking met de persbrok van Farm Food. In die tijd deed ik met mijn Duitse Herder Ashfinn aan IPO africhting en deze voeding was top voor deze hond. Veel energie, gespierd en slank. Na omzwervingen via andere soorten voer, heb eigenlijk altijd honden gehad, inmiddels bij mijn nu 8 jarige Hollandse Herder wederom uitgekomen bij Farm Food. Onze ervaring is: een gedreven advies team /voedingsdeskundige, proefpakket om te proberen inclusief een handige maatbeker, een prettig niet erg brokkelend persbrok, dus geen bak met gruis aan het einde van de voorraad. Onze Finn is actief, eet graag haar bak leeg en niet in het minst heeft ze minder ontlasting. Dit voer wordt dus beter opgenomen door Finn. In tegenstelling tot veel andere leveranciers van premium merken wordt Farm Food ook geleverd in 15 kg zakken.
Zeer goede service en deskundig voeding advies. Onze Rottweiler had een chronische darmontsteking, viel veel af en mede dankzij de vuile pens van Farmfood ging de knop van het niet willen eten om en hij kreeg weer een harde keutel. Goede begeleiding gehad
Heel erg te spreken over de gezonde producten die onze hond al van pup af aan eet. Het valt me op dat mijn hond in vergelijking met veel andere honden altijd weinig ontlasting heeft, dus goed verteerbaar en een goede kwaliteit voer. Daarnaast geven de voedingsdeskundigen van Farmfood heel goed advies bij het opbouwen van het voedingsschema bij opgroeiende honden en bij problemen met eten op welke manier dan ook. Ik ben er super blij mee! En mijn hond natuurlijk ook !
Onze pomsky pup had al een half jaar last van waterdunne ontlasting na verschillende voeding geprobeerd te hebben toch de stap gezet om voedingsadvies te vragen bij farmfood. Dit advies opgevolgd en het gaat perfect. Geen dunne ontlasting meer , hij vind het eten erg smakelijk en laat niets staan! Super fijne communicatie met medewerkers van farmfood echt top! Wij zijn zeer tevrede ! Pomsky blij , mama blij ! Op naar een goede gezonde basis !
Eindelijk voer wat onze Boomer wil eten. Inmiddels 4 aangebroken zakken staan, veel nat voer geprobeerd en dat is voor 1 x prima en dan ..... nope. Proefpakket aangevraagd en ja hoor mevrouw eet. Het natvoer verslond ze en nu ook vers vlees gekocht. Brokjes gaan ook best goed Dank jullie wel
Ik kan alleen maar positief zijn. Positief over de voeding en over de voedingsdeskundigen. Als klant moet men het voer ook een kans geven en niet gelijk wonderen verwachten. En je moet de hond ook niet teveel in 1x keer voeren dan kunnen ze idd gaan overgeven. Als je geen voedingsadvies wil, dan kun je alles lezen op hun site. Het staat zo duidelijk beschreven. Over het vers vlees, hoe je dit kan geven etc. Mijn Basset Hound van bijna 6 jaar kreeg in sept ‘21 ineens kale plekken en haaruitval na een periode van ziekte. De dierenarts stak het op een allergie en ik was hier niet van overtuigd. Dus ben ik gestart met Farm Food met goed resultaat. De foto’s spreken voor zich. Ook valt het mij op dat hij geen gras meer eet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid