facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farm Food + Drinks - belvedair

Farm Food + Drinks - belvedair

Info

Belvedair is gevestigd op Eindhoven Airport. Zij exploiteert vanuit deze mooie en dynamische locatie meerdere horeca concepten onder de naam Farm Food + Drinks. Je vindt bij Farm Food + Drinks verse producten die op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Adres: Luchthavenweg 25-013, 5657 EA Eindhoven
Telefoonnummer: +31402526546
Stad: Eindhoven
Route: Luchthavenweg 25-013
Postcode: 5657 EA



op zoek naar gerelateerd: Farm Food + Drinks, Eindhoven, Panoramaterras Eindhoven Airport, Eten in de buurt van Eindhoven Airport, Openingstijden Eindhoven Airport, Geldautomaat Eindhoven Airport, Eindhoven Airport shops, Plattegrond vertrekhal Eindhoven Airport, Parfum Eindhoven Airport
Recensies
Als ik op het vliegveld in Eindhoven ben ga ik eigenlijk altijd koffie drinken bij dit bedrijf. Dat komt door de man die de koffie maakt. Hij heeft er duidelijk plezier in en als het niet druk is maakt hij er altijd iets moois van. Als het druk is en je vraagt het dan doet hij dat met veel plezier alsnog. Het is dus een feestje om daar koffie te drinken. Zeker doen!
Ontbijt gereserveerd voor een groep van 30 personen in de nieuwe locatie The Bar. Perfect geregeld en heel relaxed en sfeervol. Dit ga ik zeker vaker doen. Top!
Eten niet slecht maar wel duur. Klantonvriendelijke medewerkers. Druk met elkaar maar niet met klanten, erg onprofessioneel gedrag
Onvriendelijk en ongeïnteresseerd. Geen hallo of Goedemiddag, 8 personen zijn langsgelopen zonder boe of Bah te zeggen, uiteindelijk zelf maar iemand aangesproken of we wat konden bestellen. 3 man zat op z'n telefoon. Totaal ongeschikt om bij een horecagelegenheid te werken. Niet echt de sfeer die je zoekt voor je vakantie. Jammer. Oh, en het was niet bepaald druk.
Je kan hier nog snel een hapje eten. Heel verzorgde en lekkere snacks trouwens. Als het mooi weer is kan je nog op het terras naar de vliegtuigen kijken
Weinig vegetarische opties, voor warm eten geen.
Goede koffie 2 go
Vertaald door Google De geweldige medewerker zag mijn interesse in de strak gelijnde espressomachine. Hij deed zijn best om het verbazingwekkende stukje Nederlandse techniek uit te leggen. Te oordelen naar de overvloed aan koffiegerelateerde artikelen is deze plek een koffieparadijs. Ik hou van het gevoel van "business outlet meets nature" in het zitgedeelte. Ik zal ervoor zorgen dat ik een staal van het zwarte goud heb als ik terugkom. Origineel The wonderful staff member saw my interest in the sleek lined espresso machine. He went to the effort of explaining the amazing piece of Dutch engineering. Judging by the plethora of coffee related articles this place is a coffee haven. I love the “business outlet meets nature” feel to the seating area. I’ll make sure I have a sample of the black gold when I return.
Vertaald door Google Luchthaveninformatiemedewerker en kassier praten onzin over passagiers om hen heen.. Origineel Airport information employee and cashier are talking trash about passengers arround them..
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Farm Food + Drinks - belvedair.

Eindhoven buffetrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Luchthavenweg 25-013 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Farm Food + Drinks - belvedair adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Farm Food + Drinks - belvedair. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Farm Food + Drinks - belvedair delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Place La Place 6 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid