facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farfallina.nl

Farfallina.nl
"Grote cupmaten lingerie en badmode"
Adres: Catelijnen 9, 5241CW Rosmalen
Telefoonnummer: +31881122200
Stad: Rosmalen
Route: Catelijnen 9
Postcode: 5241CW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Farfallina Rosmalen, Farfallina review, Bikini grote cup G, Badpak cup H, Bikini grote cup F, Bikini grote cupmaat met beugel, Bikini grote cup H, Bikini cup e75
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Burgh Van der Burgh 125 meter Bij Burgh Lingerie zijn we netjes geholpen, mijn vrouw was op zoek naar een bikini va...
Recensies
Super vriendelijk personeel, heel erg goed geholpen. En goed geslaagd! We zijn speciaal voor deze winkel vanuit de kop van noord-Holland naar Brabant gereden, en dat was het zeker waard!
Kijk uit als je hier iets uit de sale koopt en het product niet past. Zowel de verzend- als retourkosten worden niet vergoed. Zo heeft een bikinibroekje dat normaal zou passen en wat een maat groter uit viel, mij €9,70 gekost.
Goede service en vriendelijke dames. Volop keuze en geslaagd!
Een paar prachtige lingerie items gescoord bij Farfalina. Fantastisch geholpen door Ester en haar collega. Niets was teveel. De dames nemen uitgebreid de tijd en geven professioneel en eerlijk advies . De winkel heeft een uitgebreide collectie met betaalbare lingerie, nachtmode en badmode, dus zeker de moeite waard een kijkje te gaan nemen in Rosmalen. Kom zeker terug bij deze fantastische winkel!! Aanrader!
Fijne collectie en eigenaresse adviseert altijd top!
Leuke winkel met mooie producten en fijne medewerkers
Fijne winkel, enkele jaren geleden ontdekt en sindsdien nooit meer ergens anders geweest. Fijn personeel, leuk en goed assortiment, zeer geschikt voor een maatje meer. Voor zowel badkleding als lingerie. Eventuele klachten worden netjes verholpen. Eerlijke zaak.
Netjes en fantastisch assortiment!
Na een lange zoektocht hier goed geslaagd voor een voedingsbeha in een grote maat. Er was zelfs ruime keuze in mooie beha's. Daarnaast ben ik ook goed en vriendelijk geholpen. Bedankt!
Geweldige keuze en advies..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid