facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farasi-Rafiki Coaching met Paarden

Farasi-Rafiki Coaching met Paarden

Info

Je doet het SAMEN: Coaching met paarden voor zelfontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschap. Ook voor rouw- en verliesverwerking.
www.Farasi-Rafiki.nl

Geschiedenis

Ontwikkeling van jezelf, team of leiderschap met behulp van het paard. Doordat je met 2 coaches werkt (paard en menselijke coach) kom je snel tot de kern en krijg je een dieper inzicht.
Je ziet direct resultaat van verandering in gedrag door het spiegelen van het paard van jouw gedrag. Het paard geeft directe feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.
Voor meer info: www.Farasi-Rafiki.nl



"Coaching met paarden en hond. Ontwikkel jezelf door coaching met paarden. Individueel of met een team. Collega’s, vrienden of familie. Paardencoaching geeft inzicht in je gedrag. Met onze ondersteuning kun je stappen maken in je ontwikkeling, bij samenwerking en rouwverwerking.De visie van Farasi-Rafiki: Iedereen heeft recht op persoonlijke ontwikkeling. Graag dragen wij via coaching bij aan een mooiere en betere omgang van mensen met elkaar en de omgeving.Onze missie: het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling combineren met onze passie voor paarden en hun ontwikkelkracht hierbij inzetten."
Adres: Wateren 22, 8438SB Wateren
Telefoonnummer: 06-51288053
Stad: Wateren
Route: Wateren 22
Postcode: 8438SB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid