facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farasa Exotic Food

Farasa Exotic Food

Info

Surinaams, Indisch, Roti, Bami, Nasi en overheerlijke surinaamse broodjes zijn hier te vinden. Ook hebben wij een ruim assortiment aan surinaamse snacks. Het restaurant is een modern ingerichte locatie waar men heerlijk kan genieten van de verse roti

Adres: Rottumeroog 86, 2134ZR Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5576595
Stad: Hoofddorp
Route: Rottumeroog 86
Postcode: 2134ZR


Recensies
Roti kipfilet besteld; komt totaal niet als vers bereid over, uitgedroogde kip, lauw of koude aardappels, eea opgewarmd in een magnetron. Kouseband zou ook de allergoedkoopste gebroken spercieboontjes kunnen zijn. Voor een ei moet je een euro extra betalen. Het brood of pannenkoek is een gort droog wagenwiel. Ooit goed gegeten hier maar dat blijkt helaas duidelijk vergane glorie. Zonde van het geld.
Roti gehaald, was echt niet lekker. Alles was lauw, leek wel opgewarmd in de magnetron. Droge kip, belachelijk grote pannenkoek, viel ook bijna uitelkaardroog. Ipv kouseband waren het mini sperziboontjes. Zat niet eens een ei bij, hoort toch echt bij roti. Dit was echt zonde van het geld, bahbahbah!!!!!
Niet langer een 9, hooguit een 5. Jarenlang hier besteld, met genoegen, gold voor ons als de lekkerste roti in de wijde omtrek, maar vandaag was een geweldige teleurstelling. Alle vier personen die meeaten van 3 porties roti-kip met ei en een bakje pom waren unaniem in het oordeel: ipv kruiden teveel zout, pom ronduit slecht, meer kipkarkas dan kippenbout, en veeeeel te veel aardappelen ten koste van de kip en de boontjes. ook stukje aangebrande kip ertussen. Heel jammer.
Niet te vreten lijkt net een magnetron maaltijd een knorr pakje van de appie is 10x lekkerder aardappels koud, melige pannenkoek, de kousenband in in een milimeter gesneden en heeft geen smaak, de kip is wel redelijk. ZEKER NIET AANBEVOLEN!!
Roti kip met bot besteld wat was het zout de kip was niet mals en het was zoeken naar de kouseband. Pannekoek was héél droog. Wat jammer dat de kwaliteit zo naar achteren loopt!!
Aardige bediening maar verder houdt t op. Gebakken rijst betekent vette rijst met n halve fles ketjap. Kip ook vet Roti absurd overspiced. Alles zo de vuilnisbak in. Ga er nooit meer heen. Jammer
Goede roti. Personeel geeft ook goede tips.
De meest slechtste pinda soep ooit. Veel te dikke soep, geen stukje groente te bekennen. Word zelfs zonder rijst geleverd. Super slecht en super jammer dit. Als of het uit de vriezer komt.
Roti kipfilet besteld maar wij vonden er niks aan . De lekkere massala smaak ontbrak. Eens maar nooit meer
Kan werkelijk niets aanmerken op de Roti wat voor mij altijd een graadmeter is, kom graag terug om meer te bestellen! Verder heel schoon & vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid