facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faradbox Nederland

Faradbox Nederland

Info

Faradbox Nederland is de importeur van het merk Farad. Faradbox Nederland levert bagageboxen tot 680 liter en dakdragers voor elk merk auto.

Geschiedenis

FARADBOX.nl verkoopt online bagageboxen en dakdragers tegen een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en is sinds 2007 importeur van het merk Farad voor de Benelux.

Bagageboxen
De bagageboxen worden geproduceerd in West Europa. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal met een modern design. Het is ideaal voor elk seizoen en perfect voor extra ruimte behoefte. Dankzij een bijzonder mechanisch zuigersysteem is het openen en sluiten van de bagagebox aan beide zijden eenvoudig, daar onze bagageboxen aan beide zijden te openen en te sluiten zijn. Door het bijzondere centrale sluitingsmechanisme is de inhoud van de bagageboxen beveiligd. De bagageboxen zijn resistent tegen UV-straling. Door het Duitse Ministerie van Transport afgegeven TUV-GS certificering en het Europees afgegeven CITY-CRASH certificaat bent u gegarandeerd van een veilig en stevig product. De bagageboxen hebben een garantie van 5 jaar.

Dakdragers
De dakdragers worden geproduceerd in West Europa. Ze zijn gemaakt van aluminium en kunststof. De dakdragers kunnen een last dragen van 100kg.
Door het Duitse Ministerie van Transport afgegeven TUV-GS certificering en het Europees afgegeven CITY-CRASH certificaat bent u gegarandeerd van een veilig en stevig product. Dankzij het gepatenteerde montage- en beveiligingssysteem is het monteren snel en eenvoudig. Een set omvat twee dakdragers.
De dakdragers hebben een garantie van 3 jaar.

Bereikbaar:
Wij zijn de gehele dag bereikbaar via telefoon, whatsapp,mail en messenger.

Bezoeken van onze showroom/winkel uitsluitend op afspraak.

Adres: Veldstraat 4A, 7532 ZG Enschede
Telefoonnummer: 06 - 48 78 16 21
Stad: Enschede
Route: Veldstraat 4A
Postcode: 7532 ZG



op zoek naar gerelateerd: Faradbox review, Farad dakdragers, Farad dakdragers onderdelen, Farad dakdrager sleutel, Faradbox Kortingscode, Farad dakkoffer bevestigen, Farad dakkoffer N7, Farad dakdragers handleiding
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Faradbox Nederland.

Enschede auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Veldstraat 4A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Faradbox Nederland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Faradbox Nederland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Faradbox Nederland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Essen Automotive Van Essen Automotive 4 km Goede service en ideaal voor onderdelen voor Amerikaanse auto's
Kolenaar - Mazda Kolenaar - Mazda 6 km Helaas geen nieuwe auto gekocht. Vreemd dat het afgeprijsde voorraad model, duurder w...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid