facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Family Fitness Laren

"Mea Gym heeft voor iedereen iets te doen! Je kunt bij ons sporten zoals jij dat wilt, van gezamenlijke groepslessen tot zelfstandig trainen. De trainers van Mea Gym assisteren jou om het beste uit jezelf te kunnen halen."
Adres: Schapendrift 62 , Laren NH 1251 XH, NL
Telefoonnummer: 035 538 6141
Stad: Laren NH
Route: Schapendrift 62
Postcode: 1251 XH



op zoek naar gerelateerd: family fitness laren tarieven, family fitness utrecht, family fitness laren rooster, fitness eemnes, family fitness laren actie, family fitness openingstijden, family fitness abonnement, fitness blaricum
Recensies
Hele fijne sportschool! Veel mogelijkheden ook. Je kunt er van alles doen, zoals fitness en sauna. Maar ook allerlei groepslessen volgen. Vooral de kickbokslessen zijn echt top! Goede trainers ook. En ook heel fijn dat je na de les gratis kunt zwemmen bij het zwembad ernaast als je lid bent. Kortom, ben tevreden.
Goed geregeld en mooie groepslessen. Aardig personeel
Gezellige en goed ingerichte sportschool met veelzijdige en goed onderhouden fitness-apparatuur. Nette bezoekers. Veel aandacht en begeleiding - indien gewenst - door enthousiaste en kundige trainers. Ook is er een gratis sauna aanwezig. 1x per week gratis toegang in zwembad De Biezem.
Onze zoon is een fan - fijne sportschool. Hij traint er met zijn eigen trainer. De mensen die er trainen zijn aardig en het is er schoon. Apparatuur niet heel modern, maar prima.
Beste fitness club van Laren. Aardige mensen. Zwembad zit er net naast.
Supergezellige kleinschalige sportschool. Enthousiast en sportief publiek. De instructeurs zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede Spinning door Jasmijn.Top.
goede sportschool, en top hulp van de medewerkers i.v.m trainings schema maken
Lekkere relaxte sfeer, goede apparatuur en motiverende trainers. What else do you want?
Gezellige sportschool, aardige en kundige instructeurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid