facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Familie brasserie de Molenhoek

Familie brasserie de Molenhoek

Info

100% family proof

Geschiedenis

Lekker eten met het hele gezin doe je bij familie brasserie de Molenhoek. De familiebrasserie ligt op viersterren familiecamping de Molenhoek in Kamperland en beschikt daardoor over een uniek aanbod aan speelgelegenheden voor jong en oud zowel binnen als buiten.
In het zonnetje met een verfrissend drankje binnen handbereik kun je op het loungeterras heerlijk genieten van de spelende kinderen. Vanaf hier heb je bovendien een mooi uitzicht over de speeltuin, de verwarmde buitenzwembaden en het interactieve speelplein.

Maar ook bij minder lekker weer is het in de brasserie aangenaam voor jong en oud. Zo is er in een aparte ruimte een blokkenhoek met meer dan 5000 lego blokken, in het restaurant een ruime speelhoek en is er ieder weekend een team van enthousiaste jongens en meiden aanwezig dat op gezette tijden spelletjes doet met de kinderen zoals knutselen en schminken.
Door de ruime opzet van de brasserie is er voldoende ‘parkeerplaats’ voor kinderwagens en de bekende “ikea” kinderstoeltjes. Is je kindje te groot voor een kinderstoel? Er zijn ook stoere junior stoelen in het assortiment.

En als de kinderen lekker “onder de pannen” zijn kan het grote genieten ook voor de volwassenen beginnen. De gerechten op onze menukaart worden met grote zorg met verse ingrediënten bereid door chefkok Ben Snackers. Die door zijn grote internationale ervaring steeds weer weet te verrassen. Hou je van vlees, vis of ben je vegetarisch? Onze menukaart bied aan ieder wat wils. Heb je iets te vieren of heb je trek in iets speciaals? Laat het ons op tijd weten en wij zorgen dat je middag of avond onvergetelijk wordt.
Gewoon lekker genieten met vrienden en familie van het allerbeste van wat onze brasserie te bieden heeft is precies wat je bij ons “moet” doen. En omdat we al genoeg van onszelf “moeten” is het daarnaast prettig om te weten dat over de basis van al onze producten al is nagedacht.

Zo komt het vlees van de Zeeuwse vleesspecialist Heersma. Heersma staat garant voor beter leven varkens, vrije uitloop kippen en biologisch rundvlees. Is de vis waar mogelijk duurzaam gevangen en maken wij grotendeels gebruik van 100% biologische producten uit de streek. De producenten van onze thee, koffie en chocolademelk zijn de trotse dragers van het het fairtrade keurmerk.

En zelfs aan goed drinkwater wordt gedacht... In 2018 sponsoren wij de organisatie Made Blue in de brasserie. Het beste water op tafel voor jullie en de wereld. Voor iedere fles die aan tafel wordt geserveerd realiseert Made Blue 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Vanaf 31 maart 2018 zijn wij weer geopend. Tot die tijd houden wij jullie graag op de hoogte via Facebook en natuurlijk onze website

www.brasseriedemolenhoek.nl!

Tot snel!
Familie Bliek en Team

Ps: In 2018 organiseren wij iedere maand een familie middag. Mis niks en hou onze evenementen op Facebook in de gaten voor de thema’s en data!

Adres: Molenweg 69a, 4493 NC Kamperland
Telefoonnummer: 0113371202
Stad: Kamperland
Route: Molenweg 69a
Postcode: 4493 NC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Restaria Havenzicht Café Restaria Havenzicht 1 km Eten was lekker. 3 gangen menu gekozen met kibbeling. Heerlijke verse frietjes. Leuke...
Recensies
Gezellige rustige camping in de brasserie goed personeel en goed eten lekkere spare ribs het animatie team is ook echt leuk voor de kids
Nette camping, met vriendelijk personeel. Zwembad is wat klein, zeker voor deze tijd. Toilet ruimtes zijn netjes. Brasserie is heerlijk, prijzen wat aan de hoge kant. Omgeving is mooi, zeker op de fiets. Zee is op 10 min fietsen.
Wij stonden in het stacaravan gedeelte. Als je gek bent op Duitsers dan moet je daar zijn .
Fijne, kleinschalige maar bovenal gezellige camping. Erg netjes bijgehouden, zeker ook het sanitair!
Een erg leuke camping! Voor alle leeftijden een erg leuk animatie programma! Mooie ligging. Vlakbij de Oosterschelde, Veerse meer en het strand. De camping is mooi overzichtelijk en niet te commercieel. Je kunt er lekker eten en er een drankje doen! Kortom een aanrader!
Erg leuke en overzichtelijke camping. Veel animatie voor de kids!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid