facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falqon Creative

Falqon Creative

Info

Falqon Creative is een digitaal creatief bureau. Wij zijn gespecialiseerd in on- & offline marketing, webdesign en branding. Onze specialisaties komen optimaal tot hun recht door middel van de aanpak; ontwerpen, meten en verbeteren.

Geschiedenis

Falqon Creative is een digitaal creatief bureau. Wij zijn gespecialiseerd in on- & offline marketing, webdesign en branding. Onze specialisaties komen optimaal tot hun recht door middel van de aanpak; ontwerpen, meten en verbeteren.

Adres: Molenveldstraat 90, 6001 HL Weert
Telefoonnummer: 0495234994
Stad: Weert
Route: Molenveldstraat 90
Postcode: 6001 HL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exitable Exitable 783 meter Heel blij met de samenwerking die we hebben met Exitable. Service is klantgericht en ...
My Webshop My Webshop 1 km Specialist in WooCommerce & WordPress Wij bieden je de meest efficiënte en gebruiksv...
duideliq duideliq 2 km duideliq. is jouw keuze in online en offline communicatie. Wij zijn gespecialiseerd i...
Hendrix Belettering & Reclameproducten Hendrix Belettering & Reclameproducten 3 km Snel en vakkundig geholpen
ADforward ADforward 3 km ADforward zorgt ervoor dat u meer klanten krijgt door middel van Social Media Ads.
SOCIALforward SOCIALforward 3 km Wij helpen bedrijven met het groeien van hun social media op een bewezen en meetbare ...
I Social Media I Social Media 3 km Wij zijn I Social Media. Wij zijn Social Media Marketing experts met een digitaal ha...
BoMen Design BoMen Design 3 km BoMen Design is een freelance webdesigner voor de starter met een beperkt budget die ...
Recensies
Vanuit Dancohr Corporation B.V. ervaar ik een prettige samenwerking. Falqon Creative is goed bereikbaar en er wordt meegedacht over het neerzetten van een professioneel visueel concept. Door een creatief fotografisch oog hebben wij een mooie website kunnen creëren en is onze branding uniek. Een mooi resultaat!
Wij zijn blij met de geweldige samenwerking tussen Falqon en Stanby! Samen vullen we elkaar perfect aan en zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal worden geholpen.
Justiz Letselschade B.V. doet nu ruim een jaar zaken met Falqon Creative. Falqon heeft voor ons een nieuwe website opgezet, diverse marketingmaterialen ontwikkeld en beheert voor ons ook onze Google Ads account. Wij zijn hier erg tevreden mee. De mannen van Falqon zijn bekwaam, gedreven en toegankelijk!
Heel fijn samengewerkt met Thom. Ik ben erg blij met de foto's die hij voor mijn website maakte! Als ik nog eens een fotograaf nodig heb zal ik hem zeker weer vragen! Succes mannen!!
Falcon Creative reageert snel, denkt mee, vriendelijk maar toch zakelijk. Prettige samenwerking, hopelijk zal het vaker plaatsvinden.
Deze jongens hebben een creatieve mindset en gaan professioneel te werk. Doelgerichte aanpak met een mooi resultaat, vaak binnen de oplevertermijn. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid