facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falcon-IQ

Falcon-IQ

Info

Falcon-IQ biedt hoogwaardige camerasystemen voor zwaar materieel. Voor het verhogen van de veiligheid, efficiëntie en het comfort op uw bouwplaats.

Adres:
Telefoonnummer: 0348468505
Stad: Woerden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Security Academy Security Academy 2 km De Security Academy is het opleidingsinstituut dat zich specifiek richt op Informatio...
Recensies
Jezelf laten aankleden, heerlijk, deze mensen zijn gepassioneerd en vakkundig. Zeer prettige ervaring en wat een mooie kwalitatieve kleding. Voor mij voelde het echt als een feestje, Erik bedankt voor zeer prettige begeleiding vandaag!
Super tevreden over de aankoop. Mooie Parajumpers Jacket gekocht. Eerst telefonisch contact gehad over de kleur en maat informatie. Erik Valk heeft echt kennis van zaken en weet welke pasvorm en maat de verschillende modellen heeft. Echt een aanrader.
Koop al jaren bij Falcon met grote tevredenheid! Zowel Erik als Nick behandelen je als klant en zo hoort het ook.
3 maanden geleden hier een PJ jas aangeschaft, hier kwam een klein gaatje in. Na gebeld te hebben met Nick van het bedrijf gaf deze aan dat het probleem opgelost kan worden. De jas kwam met een enorm grote verbrande gaatje terug. Na gebeld te hebben gaven zij aan dat zij er niks aan konden doen.
Wat een mooie zaak, bediend door Erik en Nick. Heren die hun vak verstaan en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben!
Echt een top winkel! Een fijne klantenbenadering en eerlijk advies. Mooie kleding van goede kwaliteit en leuke merken. Je krijgt een kopje koffie aangeboden en er wordt geluisterd naar je wensen. Dik tevreden!
Jas besteld van abnormaal slechte kwaliteit. Ik raad het iedereen af hier een bestelling te doen, wat een amateuristische winkel zeg.
Veel keuze en een mooie nieuwe spiegel.
Je wordt hier extreem slecht behandeld als klant nadat je eenmaal het product hebt gekocht.
De spullen zijn van slechte kwaliteit en de klantenservice neemt geen verantwoordelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid