facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Falcon Fashion Dandy Department

Falcon Fashion Dandy Department

Info

Falcon Fashion Dandy Department is een unieke winkel in Woerden voor de modebewuste stijlvolle man, De Dandy...

Geschiedenis

Falcon Fashion Dandy Department een unieke winkel voor de modebewuste stijlvolle man, De Dandy... Bij ons kan je een kostuum laten aanmeten en samenstellen naar eigen wens waarna het met de hand gemaakt wordt uit de mooiste Italiaanse materialen. Ook kan je mooie kostuums en colbert direct uit het vak kiezen tegelijk met een luxe collectie overhemden en casual. Merken die wij voeren zijn Woolrich, CC Corneliani, Xacus, ReHash en Altea.
Wij heten u van harte welkom.

Adres: Voorstraat 80, 3441 CP Woerden
Telefoonnummer: +31 348506382
Stad: Woerden
Route: Voorstraat 80
Postcode: 3441 CP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Valk fashion woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Falcon Fashion Falcon Fashion 0 meter Jezelf laten aankleden, heerlijk, deze mensen zijn gepassioneerd en vakkundig. Zeer p...
BRUIN BRUIN 149 meter Mooie, niet al te bekende merken en goed advies. Eigenaar is aardig en oprecht. Ben o...
Recensies
Jezelf laten aankleden, heerlijk, deze mensen zijn gepassioneerd en vakkundig. Zeer prettige ervaring en wat een mooie kwalitatieve kleding. Voor mij voelde het echt als een feestje, Erik bedankt voor zeer prettige begeleiding vandaag!
Super tevreden over de aankoop. Mooie Parajumpers Jacket gekocht. Eerst telefonisch contact gehad over de kleur en maat informatie. Erik Valk heeft echt kennis van zaken en weet welke pasvorm en maat de verschillende modellen heeft. Echt een aanrader.
Koop al jaren bij Falcon met grote tevredenheid! Zowel Erik als Nick behandelen je als klant en zo hoort het ook.
Wat een mooie zaak, bediend door Erik en Nick. Heren die hun vak verstaan en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben!
3 maanden geleden hier een PJ jas aangeschaft, hier kwam een klein gaatje in. Na gebeld te hebben met Nick van het bedrijf gaf deze aan dat het probleem opgelost kan worden. De jas kwam met een enorm grote verbrande gaatje terug. Na gebeld te hebben gaven zij aan dat zij er niks aan konden doen.
Echt een top winkel! Een fijne klantenbenadering en eerlijk advies. Mooie kleding van goede kwaliteit en leuke merken. Je krijgt een kopje koffie aangeboden en er wordt geluisterd naar je wensen. Dik tevreden!
Jas besteld van abnormaal slechte kwaliteit. Ik raad het iedereen af hier een bestelling te doen, wat een amateuristische winkel zeg.
Veel keuze en een mooie nieuwe spiegel.
Je wordt hier extreem slecht behandeld als klant nadat je eenmaal het product hebt gekocht.
Kwalitatieve producten, vriendelijke medewerkers met verstand van mode
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid