facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fairwood: Houten vloeren en Tafels

Info

Massieve houten vloeren en Massieve tafels in Tiel. Direct uit voorraad leverbaar - lage prijzen - deskundig advies!

Geschiedenis

Familiebedrijf Fairwood levert al 20 jaar houten vloeren en houten tafels. Door onze grote opslagloodsen is vrijwel alles uit voorraad leverbaar en hebben wij hele korte levertijden van enkele dagen. Ook kunnen wij het leggen van houten vloeren voor u verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u uitstekend advies geven over welke houten vloer voor u het beste is.

Daarnaast hebben wij een grote showroom met veel grote voorbeelden van vloeren. Bijna alle vloeren liggen op de grond waardoor u goed kan zien hoe u in de woning eruit komt te zien.

Wij leveren massieve houten vloeren, lamelparket, vloeren voor vloerverwarming, onderhoud vloeren, houten tafels, schuifdeuren en nog veel meer!! De moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom om alles te bekijken.
(U hoeft hiervoor geen afspraak te maken)



"Houten vloer kopen of houten Tafel kopen? Kom dan naar Fairwood. In 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in Nederland. Wij leveren houten vloeren in de soorten eiken vloeren, maple, noten, visgraat vloeren en nog veel meer. Daarnaast leveren wij ook veel massieve houten tafels, zoals eiken tafel. Deze worden op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt wat elke eettafel helemaal uniek maakt! Kies zelf uw eigen kleur uit voor eiken tafel. Zoals onze naam al zegt, vinden wij duurzaamheid, kwaliteit en ambacht belangrijk. Wij verkopen daarom massief hout. Veelal met een keurmerk. Als enige in NL mengen wij samen met u de kleur naar uw wens. U ontvangt gratis kleuren stalen van de houten vloeren of eiken houten vloer mee."
Adres: Stephensonstraat 23, 4004 JA Tiel
Telefoonnummer: 0344-640035
Stad: Tiel
Route: Stephensonstraat 23
Postcode: 4004 JA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Fairwood openingstijden, Fairwood outlet, Massief houten vloer, Fairwood Tiel openingstijden, Houten vloeren Gelderland, Fairwood tafel, Houten vloer zonder noesten, Fairwood vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pepijn Kempen Design Pepijn Kempen Design 232 meter Mooie robuuste unieke smaakvolle meubels
Cosiness Lifestyle & Luxury Cosiness Lifestyle & Luxury 343 meter Vandaag langs geweest helemaal vanuit Enschede om showmodellen te bezichtigen. Wij z...
EPAR Project Meubelen EPAR Project Meubelen 823 meter Nieuwe boxspring en of zit meubels nodig voor uw huis, lounge, restaurant of hotel? D...
MK Meubel MK Meubel 1 km Maken van van hun eigen straat een race baan waar maar 30 mag worden gereden
Maroom Maroom 2 km Mooie woonwinkel met een breed assortiment aan meubels, maar ook aan woonaccessoires!...
MT Projectmeubelen MT Projectmeubelen 2 km Een super goede kachel gekocht. En de service is ook heel goed!
Boedelcentrumxl  Kringloop plus winkel Boedelcentrumxl Kringloop plus winkel 2 km Op Donderdag 8 september hebben ze onze oude meubels opgehaald. Het waren zeer nette ...
By Shakir Interiors By Shakir Interiors 2 km Als je maanden op je spullen wilt wachten moet je bij shakir kopen waardeloos werkel...
Kabouterbankje Kabouterbankje 3 km Kabouterbankje maakt betoverende houten zithuisjes voor in je tuin.
De Woonstee Tiel De Woonstee Tiel 3 km Wat een kennis van styling, wat een keuze in de winkel en wat doen ze ontzettend hun ...
Recensies
Hun website is prachtig hoor maar Ik ben iemand die graag naar de winkels toe ga, ik het zien,voelen en beleven. We werden Zeer gastvrij ontvangen. Zeer ruim opgezette showrooms. veel verschillende vloeren, kleuren keuzes bekeken...Dame die ons hielp was open en enthousiaste, dacht mee,leide ons vol trots de fabriek/ opslag ruimte zien. Zeer de moeite waard, de reis van uit Friesland te hebben gemaakt.
Superblij met mijn spindeltafel. Keurig geholpen en geen moeite gespaard, ik mocht zelf het blad uitzoeken en kiezen voor het mooiste blad in het magazijn. De heftruck kwam er aan te pas. Daarna de kleur bepaald en oppervlaktebehandeling. Ze denken mee. Ik heb op verzoek de tafel met een week geleverd gekregen....ja ja ik weet dat ik beter moet plannen...oh ik stapte een half uur voor sluitingstijd binnen. Een mooi familiebedrijf met mooie waarden. Ik ben vrienden geworden met de hond die nooit zelf naar klanten toe zal gaan. Dit bedrijf is voor mij echt een aanrader. Plan voldoende tijd want je gaat zeker slagen daar.
Heel netjes geholpen en goed geïnformeerd. Ook mochten we zelf ons tafelblad uitkiezen wat het toch weer net iets persoonlijker maakt. Ook daarna de kleur olie mogen bepalen en de tafel werd supersnel geleverd. Wij zijn heel blij met de tafel en de service van Fairwood, voor ons een echte aanrader!
Fijne zaak met nuchtere medewerkers. Je wordt prettig geholpen en krijgt goede adviezen. Als je op zoek bent naar een mooie houten vloer, dan zou ik hier zeker even langs gaan.
Weer even langs geweest om te kijken voor een nieuw tafelblad. Paar proefplankjes mee gekregen zodat we een goede keuze kunnen maken. In de winkel wordt je uitstekend geholpen.
Fijne mensen, goede uitleg en mooi product nu in onze woonkamer liggen!
Mooie tafel met bank en stoelen en tv meubel gekocht bij fairwood. Netjes geholpen en je kunt er in alle rust door de winkel lopen wat wij als prettig hebben ervaren en toen we onze keuze hadden gemaakt zijn we goed geadviseerd. P.Rozeboom
Mooi showrooms, zeer klantvriendelijk en rustig. Ze hebben ook een hoek waar ze ter plekke verschillende types lak/olie op het hout voor je smeren om zo te laten zien wat jouw gekozen kleur voor effect op het door jouw gekozen hout zal hebben. Dat is zeer verhelderend! En als klap op de vuurpijl een charmante rustige zwarte labrador die graag over z'n bol geaaid word, maar niet de klanten stoort. Al met al een een goede plek als je en vloer of tafel etc. zoekt.
Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht, hoogwaardige producten met zeer veel mogelijkheden.
Fijne winkel met mooie showroom. Wij wilden een tafel samenstellen op onze eigen manier en dat was geen enkel probleem. Fairwood heeft ons heel goed geadviseerd, niets was teveel om ons een goed beeld te geven hoe de tafel eruit zou komen te zien. Hij is prachtig geworden, zo robuust, mooi afgewerkt en ook nog snel geleverd, zelfs in Corona tijd! Ik ben er zeer gelukkig mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid