facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fairtrade chocolade herberg Duiven

Fairtrade chocolade herberg Duiven

Info

De Fairtrade chocolade herberg is een pop up=tijdelijke winkel, waar niets verkocht wordt en alleen gratis koffie, thee en informatie geboden wordt.



"Maak kennis met HappyTruffel. Een hippe, lekkere en vooral kleurrijke chocoladetruffel. Gaaf om cadeau te geven of om gewoon lekker voor jezelf te houden. HappyTruffel is er in verschillende heerlijke smaken en vrolijke kleuren. Elk met een eigen beleving. Niet alleen de chocolade is heerlijk, ook de kleuren spatten er vanaf. Alles om het leven vrolijk te maken, vandaar HappyTruffel!"
Adres: Elshofpassage 22 a, 6921BB Duiven (gemeente)
Stad: Duiven
Route: Elshofpassage 22 a
Postcode: 6921BB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 13:00
Woensdag: 13:00 - 17:00

Recensies
Wat een leuke verrassing is het wanneer je dit krijgt! Het ziet er allemaal zo mooi en gezellig uit! De smaken vielen mij alleen jammer genoeg tegen. De truffels zijn harde chocolade ballen en geen truffels zoals ik die ken met een zachte vulling. Ik vond ze korrelig en niet echt lekker. De smaak van de reepjes vond ik iets beter. Al met al vond ik het niet meer dan "mwah, okay" . Ik zou ze zelf niet nog eens kopen.
Artikel vorige week al besteld en nog steeds niet ontvangen. Contact gezocht maar ook dit tevergeefs. Wilde het eerst voor Moederdag geven, had begrip dat dit niet lukte. Ik dacht dan maar voor mijn zus die as maandag jarig is. Ik hoop alsnog dat het vandaag of morgen wordt geleverd, maar de levertijd kunnen ze in ieder geval niet waar maken.
Bestelling niet op tijd geleverd, doordat bestelling pas 2 dagen nadat ik bestelling had gedaan door hen verstuurd is. Ze beloofden voor 14u besteld, zelfde dag verzenden. Hierop wordt vrij laconiek gereageerd, want vanwege drukte is het erdoor geglipt. Heel erg jammer.
Erg tevreden over gemaakte bestelling. Ik had aanvullend gevraagd of er brievenbus pakketjes bij konden en dit was geen enkel probleem. Leuk en vriendelijk bedrijf.
Heerlijke dingen... Is netjes verzorgd. Leuk ingepakt... Heel verrassend
Als je een pakketje van Happy Truffel in de brievenbus krijgt voor je verjaardag; verstop het dan snel! Ik opende het pakketje bij de visite en de truffels werden een voor een weggepikt! Te lekker! En echt een feestelijk cadeau door de brievenbus!
De levering was goed en snel. Wel vind ik het jammer dat je niet echt die zachte truffel beleving hebt. Het zijn gewoon harde chocoladeballen en de smaak is niet echt te vergelijken met wat het eigenlijk moet zijn. Met een blind taste test zou ik niet weten welke smaak welke is.
verschrikkelijk je moet dagen wachten op je bestelling. wil je iemand verrassen .nou als ik dit geweten had had ik wat anders bedacht
Heerlijke truffels, een vrolijk stelletje om te zien met al die kleuren. Smaak is echt verrukkelijk snap de opmerking Boterballen echt niet.
Al een paar keer iets besteld! Erg tevreden! De laatste keer ging er iets niet helemaal goed, wat eigenlijk buiten hun macht lag, maar dat is goed uitgezocht en dat hebben ze perfect en zonder problemen opgelost!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid