facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fair for hair

Fair for hair
"Na jaren te hebben gewerkt voor een kapperszaak wilde ik graag meer, ik wilde vooral meer voor de klant. Kleur is mijn specialisme maar daarbij staat kwaliteit voorop, daar horen de juiste producten bij. Met natuurlijk producten werken stond voor mij bovenaan het lijstje. Voor meer informatie over de producten welke ik gebruik kunt u de producten pagina bekijken.Wilt u advies over een mooie kleur, gezond haar of mooi geknipt worden? Wacht dan niet langer en kom gezellig een keer langs."
Adres: churchilllaan 69, 2421 Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31 6 55371878
Stad: Nieuwkoop
Route: churchilllaan 69
Postcode: 2421


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Thuiskapper Nieuwkoop, Herenkapper Nieuwkoop, Kapper Alphen aan den Rijn, Kapper Ter Aar, Kapper Rob, Kapper Nieuwveen, Thuiskapper Ter Aar, Kapsalon Sjiek prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marroxy Marroxy 780 meter Mijn zoon en man komen hier altijd prima zaak fijn personeel
Hair Room Sylwia Gołębiewska Hair Room Sylwia Gołębiewska 907 meter Nieuwkoop
Fix Hairfashion Fix Hairfashion 1 km Hele prettige en fijne kapper. En reuze gezellig. Doordat ik een mailtje krijg voor ...
Kapperszaak sjiek Kapperszaak sjiek 1 km Altijd fijn bij kapper Daisy
Recensies
Fantastische kappers, met goede milieu- en haarvriendelijke producten. Ik ga niet zo vaak want elke keer blijft mijn korte kapsel bizar lang goed zitten. Weet niet hoe ze het doen, maar dat is echt heel fijn. Met als bonus: fijne sfeer, mooie inrichting, zorgvuldige omgang met hygiëne en veiligheid. En niet duur, dus prijs-kwaliteitverhouding is ongelofelijk.
Echt een specialiste in kleuren en knippen. Goed advies voor de juiste producten voor mijn haar gehad. Een aanrader.
Super blij dat ik haar gevonden heb. Ze luistert goed naar wat je wil en denkt met je mee. Ik heb krullen en ben bij allerlei verschillende krullenkappers geweest, maar ben hier het meest tevreden met het resultaat!
Super goede kapster en denkt echt met je mee. Werkt met hele fijne natuurlijke producten! Extensions heeft ze super mooi en netjes ingezet en ze blijven perfect zitten. Gebruikt een hele goede kwaliteit haar.
Ik heb een hele goede ervaring met Fair for Hair, Ik was al jaren op zoek naar de kleur die ik wilde en bij haar is het gelukt in 1 keer. Geeft veel advies, tips en altijd gezellig.
Ondanks mijn variabele werk tijden hoef ik maar te bellen en maakt ze even tijd vrij. perfect gewoon knipt mijn haar altijd super netjes.
Geeft goed advies en luistert ook echt naar wat de klant wil. Maakt gebruik van 'groene' producten. Ik blijf hier zeker terug komen!
Vriendelijke kapster leuke ontvangst een veel aandacht en werkt netjes
Zeer netjes geholpen wou eens wat anders met me haar en dat is goed gelukt zeer tevreden
Top kapster! Goed advies en snel geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fair for hair met het openbaar vervoer


Nieuwkoop, De Halve Roe 90 meter
147
247
Nieuwkoop, Maarten Freeke Wije 130 meter
147
247
Nieuwkoop, De Halve Roe 150 meter
147
247
Nieuwkoop, Maarten Freeke Wije 150 meter
147
247
Nieuwkoop, De Schepegaten 400 meter
147
247

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid