facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fair Food Company

Fair Food Company

Info

Fair Food Company is een cateringformule, gericht op eventcatering, festivalcatering en businesscatering.

Geschiedenis

Fair Food Company is een cateringformule, gericht op eventcatering, festivalcatering en businesscatering. Duurzaam, puur en verantwoord zijn hierbij belangrijke waarden. Er is een sterke, zich vooruitzettende tendens inzake duurzaamheid en de vraag naar groene producten. Fair Food Company is hierin al geruime tijd vooruitstrevend.

Naast de cateringformules organiseren wij ook graag uw evenement. Wij kunnen u helpen met het vinden van de perfecte locatie en het verzorgen van ervaren werknemers zodat uw evenement een groot succes wordt.

Fair Food Company is opgericht vanuit een intrinsieke motivatie voor verantwoorde catering. Vooruitlopend binnen de branche heeft oprichter Machiel de Boer de gangbare horecapaden verlaten en bracht zijn interesse in koken, mensen en het spirituele leven op een duurzame manier samen.

De drie pijlers: People, Planet en Profit geven sinds de oprichting in 2000 vorm aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen waar Fair Food Company volledig achter staat.

Adres: Laagveld 16, 5431 NX Cuijk
Telefoonnummer: 0485-335210
Stad: Cuijk
Route: Laagveld 16
Postcode: 5431 NX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Souflesse Souflesse 165 meter Souflesse, de lekkerste kaassoufflé van Nederland! Exclusief verkrijgbaar bij uw cafe...
Het Grote Maasplein Cuijk Het Grote Maasplein Cuijk 1 km Nog drie weken en dan barst het feest op Het Grote Maasplein weer los! Dit jaar zal H...
Kookliefde Kookliefde 2 km Een hele gezellige avond gehad, goede begeleiding, zij heeft echt liefde voor koken e...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid